lauantai 19. maaliskuuta 2011

Synttäriarvonta

No nyt sitä luvattua synttäriarvontaa! Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset. Kerro tämän postauksen kommenttiboksissa oletko sattumalta blogiini eksynyt lukija vai kenties vakkari? Jos olet seuraillut blogiani jo pidempään niin milloin löysit tiesi tänne? Vastaajien kesken arvon Oriflamen endless lash ripsarin sekä hopeanvärisen rannekorun. Vastausaikaa on viikko eli arvonta päättyy 27.3 klo. 16.00. Onnea arvontaan!





54 kommenttia:

  1. ekana mukana! :) oon vakkari lukija.. löysin varmaa joku kuukausi sit, ku alotin bloggaamisenkin vasta tammikuus :D kaiken kaikkiaan kiva blogi sulla! toivottavasti arpaonni suosii!

    VastaaPoista
  2. Mä olen lukenut blogiasi jo vanhan blogin aikoina, blogilistalta muistaakseni bongasin. Ihana visuaalinen blogi!

    VastaaPoista
  3. Kiva palkinto :) vakkarilukija ja varmaan eksyin jonkun muun blogista, mutta en enää muista mistä.

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa! :)
    Mä olen myös lukenut blogiasi jo vanhan blogin aikoihin. Tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  5. Olen kai suhteellisen uusi lukija, mutta "vakkari" kuitenkin. En muista löysinkö tänne tämän vuoden alussa vai jo viime vuoden puolella, mutta ensimmäinen kommenttini koski noita kuvassasi esiintyviä hääkenkiä. Silmät juuttui niihin, kun itselläni oli juuri samat kengät omissa häissäni :)

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa! (:

    Vakkari lukijaksi voisin itseni luokitella. Olen lukenut blogiasi vuoden alustalähtien aktiivisesti, mutta sitä ennen satunnaisia lukukertoja on ollut.
    Mahtava blogi kyllä (:

    VastaaPoista
  7. Vakkari oon ja en kyllä muista mitä kautta tänne eksyin, mut jäin ja tiettu mukana arvonnassa! PS:linkitin myös omaan blogiini arvontasi :)

    VastaaPoista
  8. Olen uusi vakkari. :) Tykkään kovasti blogistasi!

    VastaaPoista
  9. Vakkarilukijana seuraillut blogiasi jokusen viikon. Eksyin tänne jostain muusta blogista, mutta en millään muista mistä.

    VastaaPoista
  10. Hei,

    Olen yksi vakkarilukijoistasi, tosin anonyymi sellainen. En muista tarkkaa ajankohtaa, koska blogisi olen löytänyt, mutta vanhan blogin aikaa se kuitenkin oli. Uuden blogisi perustamisajankohdasta laskettuna arvelisin lukeneesi kirjoituksiasi nyt noin vuoden ajan. Veikkaisin löytäneesi sinut jonkun sisustusblogin kautta, olisiko ollut sisustus ja sepustus? Ehkäpä :)

    Kaunis koti teillä ja hyviä vointeja :)

    Maiju

    VastaaPoista
  11. Minusta on tullut vakkarilukijasi muutaman viikon aikana) Eli löysin blogiisi sattumalta ja linkitin oitis omaani, tykkään!

    VastaaPoista
  12. Arvonnasssa myös mukana!
    Vakkarilukijasi, mutta vasta muutamana kuukauden.

    VastaaPoista
  13. löysin sattumalta blogisi noin kuukausi sitten ja nyt olen vakkarilukija :) -tinttarilla-

    VastaaPoista
  14. Vakkarilukija viime kesästä :) Sisustusmakumme menevät täydellisesti yksiin :)

    -Idaleena

    VastaaPoista
  15. Täällä vanha ja uskollinen lukija ilmoittautuu!

    Blogia olen lukenut sen ihan alusta lähtien, muistan vielä kerrostalokodin ja ihanan sisustustarran eteisen seinässä? :).. Paljon hyvää on tässä blogissa ollut ja sitä samaa on varmasti tulossa.

    Pysyn mukana! :)

    VastaaPoista
  16. Löysin tänne jonkun muun blogin kautta ehkä vähän alle ½vuotta sitten ja blogilistallehan tämä lähti :)

    VastaaPoista
  17. Löysin tänne jonkun toisen blogin kautta kauan aikaa sitten ja lisäsin blogilistan suosikkeihin. :)

    VastaaPoista
  18. Aika vähän aikaa olen blogiasi seuraillut vasta, mutta varmaan pysyn mukana pidempäänkin. Löysin muiden blogien kautta tänne :)

    VastaaPoista
  19. Tänne eksyin vuoden alusta ja sen jälkeen olen ollut vakkarilukija vaikka harovin kommenttiä olen jättänyt. Seurasin kirjoituksia myös aikaisemmin "siellä toisaalla" Millon sulla muuten oli laskettu aika? Piakkoin?

    VastaaPoista
  20. Katja: "Siellä toisaalla" :D Laskettu aika on tuossa toukokuun lopulla.

    VastaaPoista
  21. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa.

    VastaaPoista
  22. Löysin blogisi blogilistan " uudet kirjoitukset" perusteella, olen jonkin aikaa jo seuraillut. Ja menetin 100% sydämeni tänne.

    VastaaPoista
  23. Mä oon lukenu tätä niin kauan kun oon tänne blogimaailmaan eksynyt! Eli ennen joulua. Sanotaanko että uusi vakkari, niinku joku ylenpänä hienosti oli ilmaissut :) Ja ihanat palkinnot taas! Toivottavasti onni osuu jälleen kohdalle ;D

    VastaaPoista
  24. Minä olen täällä anonyymisti kuikuillut blogiasi suunnilleen pari kuukautta, All you need is white -blogin kautta tänne eksyin ja hyvin olen viihtynyt ;) Kaunis koti ja erityisen ihanat kuvat! Ja kivat palkinnot sai mutkin osallistumaan, katotaan tärppääkö :)

    VastaaPoista
  25. Anonyyminä seuraillut jo jonkun aikaa =) tarkkaa aikaa en muista mutta veikkailen että puolisen vuotta. Jonkun kaverin seuratuista taisin bongata ja kiinnostuin itsekkin. Ja oon kyllä tykänny =)! Rakastan sisustamista joten blogisi on todella mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  26. Ainakin blogin nimeen olen törmäillyt aiemminkin, mutta tänään linkitin tämän "seuraamieni blogien listalle", jotta voisin seurailla, kannattaako tätä alkaa kunnolla seurailemaan;)

    VastaaPoista
  27. eksyin tänne nyt vasta, mutta vaikuttaa kivalta! :) mukana oon ja liityin lukijaksi

    VastaaPoista
  28. oiskohan nro 29 onnekas... toivotaan!!! sillä haluan yli kaiken voittaa tuon palkinnon :D!!
    oon seurannu tätä blogia aktiivisesti useamman kuukauden, pari kertaa kävin vanhan mansikkalan puolellakin. muistelen näin...

    VastaaPoista
  29. jaa mulle tuliki nro 30 :P
    piti vielä sanoa et kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  30. Löysin blogisi etsiessäni jotain googlen kuvahausta eli tän vuoden alkupuolella. Jäin koukkuun ja minusta on tullut tämän blogin vakkarilukija :)

    VastaaPoista
  31. Vakkarilukija. :) Löysin blogiisi blogilistan kautta, joskus tämän nykyisen blogin alkuaikojen tienoilla. En muista ihan tarkkaan. Pidän paljon kuvistasi ja sisustustyylistäsi. Kivaa kevättä sulle! :)

    VastaaPoista
  32. Vakkarilukija ja blogilistan kautta oon seuraillut puolisen vuotta. En edes muista mistä tänne päädyin, mutta blogi oli heti sellainen että lisäsin sen seurattaviin. Eikä haittaa vaikka tulis vähän enemmän vauvapostauksiakin :)

    VastaaPoista
  33. Moi!

    Osallistuisin arvontaan, kiitos. Olen vakkarilukija, varmasti ainakin vuoden takaa, ja taisin löytää blogilistan kautta tänne aikanaan.
    Ihanaa kevättä teille!

    Hanna

    VastaaPoista
  34. Lukija olen. En muista miten tänne eksyin, mutta ihastuin otsikkokuvaasi ja jäin lukijaksi.

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  35. Mukaan myös arvontaan! :)
    Olen seuraillut blogiasi noin kuukauden päivät!!

    t. Terhi Raumalta

    VastaaPoista
  36. Silloin häiden suunnitteluaikaan seurailin sun juttujasi toisaalla, mutta täälläkin epäsäännöllisen säännöllisesti :) Nyt on oma avoin blogikin ollut hetken pystyssä, joten tervetuloa vastavierailulle joskus!

    VastaaPoista
  37. ekana pitää kiittää ihanasta blogista, tätä lukiessa tulee aina niin iloinen mieli!:D
    taidan olla aika uusi vakkarilukija, ehkä kuukauden päivät oon vieraillut täällä. taisin löytää blogisi jonkun muun blogin kautta:)
    hauskaa kevättä!

    VastaaPoista
  38. Hei ja kiitos ihanasta blogista! Teillä on mielettömän kaunis koti ja kuten joku jo edellä sanoikin, niin blogia lukiessa ja kuvia katsellessa tulee aina niin hyvälle mielelle :)

    En muista tarkasti, mutta varmaan noin puolen vuoden ajan olen ollut täällä vakituinen lukija. Mansikkapaikka tuli vastaan muistaakseni jotain sisustusjuttua googlatessani :)

    -Kathy

    VastaaPoista
  39. Kiva blogi ja ihana seurata tulevan vauvan syntymää. Olen vakkarilukija, vaikka en lukijaksi ole kirjautunutkaan. En muista mistä alunperin tulin, mutta suosikeista tänne aina saavun.

    Elviira

    VastaaPoista
  40. Päädyin tänne juuri ensimmäistä kertaa, mutta lisäsin jo linkkilistalleni, eli vakkariksi tulossa. :)

    VastaaPoista
  41. olen seurannut blogiasi noin puoli vuotta päädyttyäni sinne jotenkin sattumalta, ja liitin sen heti listalleni.Mielenkiintoisia juttuja, kiitos sinulle.
    ja osallistun arvontaasi.
    kevät terveisin Pippanen

    VastaaPoista
  42. Vakkarilukija olen. Blogia olen seuraillut melkein vuoden päivät. Osallistun myös arvontaan. :) -Laura

    VastaaPoista
  43. Blogilistalta seuraan, mutta olen niin huono jättämään kommentteja :)

    VastaaPoista
  44. Vakkarilukija olen, ja jonkun aikaa seurannut :) Pari kuukauttako ehkä?

    VastaaPoista
  45. Vakkari lukija täällä myös :) Blogiasi olen tainnut seurata jo vuoden verran. Aikoinaan tänne eksyin blogilistan kautta!

    Pidän paljon blogistasi, on mukavaa lukea kauniista ja iloisista asioista :)

    -HeidiK

    VastaaPoista
  46. Eihän tätä blogiasi voi olla lukematta, kun Mansikkapaikasta tulee aina ihanasti mieleen kesä... :D

    VastaaPoista
  47. Vakkari lukijakuntaan kuulun, vanhempaakin blogiasi olen lueskellut. Aikaa en vain millään muista, milloin oisin ekaa kertaa elämääsi sivusta seurannut, ehkä pari vuotta saattas olla sellanen kohtalainen arvio...Tänne on mukava tulla, ikinä ei tiedä mitä seuraava postaus koskee =) T: Toffeepallo

    VastaaPoista
  48. Olen tiennyt blogistasi jo pitkään, ja tsekkailin useasti, nyt olen siirtynyt lukijaksesi, jotta olen ajan tasalla päivityksissäsi :)

    VastaaPoista
  49. Vakkarilukija, mutta en muista mitä kautta tulin eka kerran. :)

    VastaaPoista
  50. Vakkarilukija :)
    Olen eksynyt tänne Soilen blogin kautta. Olit jotain kommentoinut ja kurkkasin millainen blogi nimimerkin takaa löytyy -> koukussa ollaan :) Aikaa tästä taitaa olla jo reilu puoli vuotta.

    VastaaPoista
  51. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  52. Jäi edellisestä postauksesta pois, että ihan vakkareita ollaan ja viime hetkellä kerkesin mukaan arvontaan !

    VastaaPoista