torstai 16. kesäkuuta 2011

Suosikkikosmetiikkaa

Tässäpä muutama Anttiksen suosikki kosmetiikan saralta.


Tigin oatmeal and honey shamppoo ja hoitoaine. Näillä jopa vaalennettu hiukseni pysyi aikoinaan kunnossa. Ihana kaksikko!



Bodyshopin vartalovoiteet -tarvitseeko tätä perustella?




Bare minerals Original -paras meikkivoide ikinä. Nopeaa, helppoa ja todella luonnollinen
ja kestävä lopputulos.


Garnier anti dark circles -kotiäidin aamujen pelastaja. Peittää tummia silmänalusia ja kirkastaa katsetta.



Labellon huulirasvan ja kiillon yhdistelmä. Sekä kiillon että rasvan suurkuluttajan unelmatuote.




Mschic eye stain -käytän tätä luomivärinä. Kestää miltei mitä vain. Thaimaan
reissulla silmämeikki pysyi päivän hyvänä helteessäkin tämän avulla.


3 kommenttia:

  1. Voi vitsi näitä sun kosmetiikka-postauksia, pitäis jättää lukematta niin ei tulis elämä niin kalliiks: löysin tarjouksesta tuon Garnierin silmänympärysgeelin ja oli pakko ostaa kokeiltavaks kun muistin, että olit tuota suositellut. Aivan huippu tuote!

    Eikä tämä innostuminen vielä tähän loppunut, illalla piti vielä tilata FeelUnquesta tollanen BareMineralsin aloituspakkaus. Kuinka nopeesti sulle on yleensä tuolta tullut? Entäs se toimitus, tuleeko ne lähimpään postiin vai?

    -tiiu

    VastaaPoista
  2. Ai niin ja sellasta vielä piti kysyä, että oletko käyttänyt koskaan FeelUniquesta tilatessasi hyväksesi tarjolla olevia tarjouskuponkeja- tai koodeja? Täältä ( http://www.ostaulkomailta.com/viewtopic.php?f=67&t=246 ) löytyy ainakin. Sain omaan tilaukseeni 5€ alennuksen, niin pystyi tilaamaan ton alotuspakkauksenkin ilman pelkoa, että jää tulliin.

    -tiiu

    VastaaPoista
  3. tiiu: Vastasinkin tuonne toiseen postaukseen tuosta toimitusajasta. En ole aikaisemmin noita alekoodeja bongannut -pitää pitää jatkossa silmät auki. Minäkin muuten ostin tuon garnierin alesta ja juuri blogisuositusten takia :D

    VastaaPoista