tiistai 8. marraskuuta 2011

Hiuspohjan kuorinta

Kävin viime viikolla vakkarikampaamossani hiuspohja-analyysissa. Ideahan näissä on myydä tuotteita mutta olihan se ihan mielenkiintoinen kokemus. Huh miltä se vastapesty päänahka näyttikään! Katselin ruudulta hiuspohjaa jota peitti kerros kuollutta ihosolukkoa jonka alla hius kasvoi jonkun matkaa kunnes puhkaisi tiensä vapaaksi. Sitä katsellessa voi ymmärtää miksi hiukset lässähtävät. Tästä innostuneena ostin hiuspohjan kuorinnan kovien kehujen saattelemana.



Testiin tuote pääsi viikonloppuna saunan yhteydessä. Haluaisin kovasti sanoa, että kävi kuten myyjä lupasi ja että jo pesuvaiheessa päänahka tuntui kevyemmältä. No ei. Puhtaalta hiukset tuntuivat -oikein narskuvan puhtailta. Minulle kyllä lupailtiin, että näin ei kävisi. Tämän jälkeen hiukset oikein huusivat hoitoainetta. Kuivettuaan hiukset tuntuivat kyllä puhdistetuilta ja niissä oli kaunis kiilto. Mitään dramaattista en kuitenkaan huomannut. Toisaalta minulla ei myöskään mitään isoa ongelmaa ollut.



Sain tuotteen testattua kuitenkin myös miehelläni jolla on päänahan kanssa ongelmaa. Hänen kohdallaan tuloksia huomasikin. Hilseily väheni ja hiukset näyttävät pesujen välissä puhtaammalta. Voisin siis suositella niille joilla ongelmaa on. Ja aion kyllä itsekkin ottaa kuorinnan kauneusrutiineihin. Kuorimmehan muutenkin ihoamme säännöllisesti -miksei siis päänahkaa joka kuitenkin altistuu päivittäin melkoiselle määrälle muotoilutuotteita.

2 kommenttia: