sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kolmen kopla

S "nakkasi" minua tämmöisellä.



Kun tämän tunnustuksen osakseen saa, kuuluu kertoa kolme lempiasiaa:

1. väri
2. ruoka
3. paikka, jossa haluaisi käydä

Tunnustus jaetaan eteenpäin 15:lle blogille. 

1. Arvaattekos? No valitsen tähän tottakai vaaleanpunaisen. Ennen muuten inhosin koko väriä...

2. Kunnon pihvi esim. naudan sisäfile jota saa kyllä ihan liian harvoin..

3. Näitähän löytyisi lukemattomia! Jostain syystä haaveilen nyt kuitenkin lomamatkasta Kreikkaan. Jotenkin tulee mietittyä lapsiystävällisiä kohteita nykyään...



Sitten olen taas tylsimys enkä pistä tätä eteenpäin -niin moni tämän lienee jo saanut. 

Mökiltä kotiutunut

Ryhmä rämä on taas kotona. Viikonloppua vietettiin mökillä -oli jo K:n toinen mökkireissu. Mukavasti sujui taas vauvan kanssa niissäkin olosuhteissa. Valoi luottoa siihen, että varmasti tuleva kesälomareissukin onnistuu hyvin. Mökillä oli kivaa mutta kivaa oli myös palata vastasiivottuun (siihen anopin siivoamaan..heh) kotiin. 


lauantai 30. heinäkuuta 2011

Koriin

Lastenhuoneessa ollut kori päätyi keittiöön. Alunperin siinä säilytettiin harsoja mutta huomasin pian sen olevan täysin turhaa lastenhuoneessa jossa vielä toistaiseksi vietetään vain lyhyitä aikoja pojan nukkuessa meidän huoneessamme. Purkit ja purnukat päätyivät koriin ja näyttävät yllättävän kivoilta tuossa.




perjantai 29. heinäkuuta 2011

Ihana puhdas koti



Lapsen myötä on tämäkin siisteysintoilija joutunut luovuttamaan ja ottamaan rennommin. Asunto on välillä kyllä aivan hyrskynmyrskyn. Tänään onneksi ihana anoppi saapui paikalle siivousavuksi. Ihanaa kun on puhdasta! Se on vielä viikonloppukin ja viikonlopulle on luvassa mukavaa ohjelmaa. Mikäs tässä on olessa. Mukavaa viikonloppua myös lukijoille -nauttikaahan auringosta!



torstai 28. heinäkuuta 2011

Vauvanvaatteita huutonetissä

Snif! Meidän pieni vauva on jo iso poika. Taas siirtelin pieniä vaatteita pois ja tein tilaa seuraavalle koolle. Meillä käytetään jo 68:sia! ( ja jonkun taulukon mukaan se on muka puolivuotiaalle sopiva..höpö höpö..) Pienistä vaatteista säilön osan muistoksi (ja ehkä joskus jopa sisarusta varten) ja osasta kasasin paketin huutonettiin. Jos sinulla on tarvetta poikavauvan vaatteille niin klikkaa itsesi tänne. Muutaman muunkin jutun olen huutikseen taas lisäillyt omasta kaapista -ne löytyvät täältä.

Ja juniorin kaappiin

Kun eilen postailin vaatteita joita voisin ottaa omaan kaappiini niin tasapuolisuuden nimissä seuraavaksi sitten pikkuihmisten vaatteitakin. Ihastelin Lindexin lastenvaatteita. En pahastuisi jos meille ilmestyisivät nämä.







Lomasuunnitelmia

Täällä suunnitellaan pientä kotimaan lomaa. Mies sai huikean (jep jep) viikon kesäloman ja niinpä suuntaamme kohti eteläisempää Suomea. Tarkoitus olisi ajella rannikon kautta ja käydä matkalla Kokkolan asuntomeissuilla.


Sitten suuntaamme anoppini luokse Hämeenlinnaan


Kohteena on myös Turku josta varasimmekkin eilen hotellin. Uusittu Scandic Julia näytti oikein kivalta.


Viimeisenä kohteena olisi sitten Helsinki jossa suuntaamme rakkaan siskoni luokse. Tarkoitus on myös käydä Espoossa vilkaisemassa veljen perheen uutta kotia ja moikkaamassa K:n serkkuja.


Siinähän sitä onkin ohjelmaa yhdelle lomaviikolle..

K:n lahjoja

Tämä postaus tulee kyllä melko paljon myöhässä! Vasta nyt sain kuvailtua K:n kastajaisissa saamia lahjoja.




Vauvamuistoja rasia

Jonka sisältä löytyykin jo kasteessa käytetyt tuohukset.


Ukki on entinen jalkapalloilija..joten kappas kappas pojallekkin ilmestyi oma pallo. Siskollani oli vauvana samanlainen -tuleekohan tästä suvun perinne?

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Syysvaatteita

Postilaatikkoon tipahtelee jo syyskuvastot. Jotenkin syysvaatteiden miettiminen ei tunnu vielä kovin ajankohtaiselta -mielellään eläisin vielä tätä kesää hyvän tovin. Kuitenkin kuvastot tulee ihan mielenkiinnostakin selattua ja mietittyä mikä miellyttää omaa silmää. H&M:ltä esimerkiksi seuraavat jutut miellyttivät.










Ilta-aurinko




tiistai 26. heinäkuuta 2011

Raskausajan pukeutumista

Katsaus menneen talven pukeutumiseen.


Minulle raskausaikana tärkeintä pukeutumisessa oli mukavuus ja turvallisuus. Mikään ei saanut kiristää eikä puristaa ja kenkien piti olla matalat. Ison mahan kanssa korot tuntuivat epämukavilta ja talviseen aikaan en halunnut ottaa sitä riskiä, että olisin kaatunut. Taisikin olla ensimmäinen talvi kun en pyllähtänyt kertakaan! Pitkälle loppuraskauteen käytin joitain vaatekaapista jo ennestään löytyneitä vaatteita. Halvan trikoopaidan venyminen ei suuresti haitannut ja monet tunikat mahtuivat pitkään päälle. Hankintojakin tein monesti sen mukaan, että vaatteita voi käyttää vielä raskauden jälkeen -tai ainakin soveltuvat imetysvaatteksi. Osa näistä hankinnoista onkin jäänyt kaappiin, osa odottaa josko joskus vielä kokisin raskauden.

Ihana valo

Mies otti eilen kuvia minusta ja pojasta ilta-auringon paistaessa makuuhuoneeseen. Kuvista tuli tosi hauskoja valaistuksensa ansiosta -ehkä joskus vielä julkaisen niitä täälläkin. Valon takia piti napata myös muutama kuva ihan vain tyhjästä sängystä -näissä kuvissa on tosi kiva tunnelma!




maanantai 25. heinäkuuta 2011

H&M:n paketista

Puolitoista kuukautta odottelin h&m pakettia. Kokoajan toimitus siirtyi ja siirtyi..viimein se tuli lukuunottamtta tilaamiani sandaaleja jotka olisin saanut vasta joskus elokuun puolella hyvällä tuurilla -enpä taida sandaaleja tuolloin tarvita! Paketista pidin seuraavat jutut.









Harmittamaan jäivät ne ihanat seilorihenkiset balleriinat -liian isot! Saman firman toiset samankokoiset balleriinat ovat aivan sopivat mutta nämä tipahtivat jalasta..pah!

Paluu pinkkiin




Löysin kaapista oman mittapuuni mukaan jo suht iäkkäät verhot. Hankittu joskus opiskeluaikoina kun sisustin melko voimmakkailla väreillä. Muut vanhat verhot olen laittanut kiertoon mutta näitä säilytellyt sen päivän varalle kun taas innostun -ja nyt innostuin! Makuuhuoneesta tuli jälleen pinkki turkoosin kauden jälkeen.