maanantai 28. toukokuuta 2012

Taaperon kemut

Nyt niitä kuvia K:n juhlista!
















23 kommenttia:

  1. Kauniit kattaukset ja söpö pikkuinen taapero! Kivoja ideoita pian lähestyville 1-vuotiskekkereille meillekin! Kiitos siis kuvista ja onnea vielä K:lle! :D

    VastaaPoista
  2. Aijai kun näyttää ihanalta! Mitä tuo muffinsikuorrute on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitruunatuorejuustoa ja tomusokeria. Värjätty elintarvikevärillä.

      Poista
  3. Kauniit synttärit teillä ollut :)

    VastaaPoista
  4. Oih ku ihanat synttärit ollu!! ja mitä herkkuja ja värejä!! Tästä saaki hyviä ideoita tulevaisuuteen :)

    VastaaPoista
  5. Ihkut synntärit olet saanut järjestettyä, vaikka pienten palleroisten kanssa se ei niin helposti käykään...syksyllä taas on melkeen peräjälkeen sellaisia kekkereitä järjestettävä...huh huh jo etukäteen...

    VastaaPoista
  6. Wau. upeat juhlat ja tarjoilut!
    Koristelutkin ovat ihan mahtavat ja kiva kun tuo väriteema jatkuu kaikkialla! Tykkään!

    VastaaPoista
  7. Todella kaunista ja kekseliästä!

    VastaaPoista
  8. Hei!
    Saisiko noiden muffinssien ohjeen? Näyttää niin herkullisilta, varsinkin tuo päällinen.:) Saako sitä elintarvikeväriä ihan tavallisesta kaupasta..? Ikinä en oo moista ostanut saati käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ohjeen pohjana käytän yleensä tätä ohjetta: http://mansikkapaikastavasemmalle2.blogspot.com/2010/09/suklaamuffinit.html ohjeesta on unohtunut maitomäärä. Laitan yleensä 1-2dl. Suklaana käytän valkosuklaata. Tuon kuorrutteen tein ihan vain sotkemalla (kauhalla ei vatkaamalla kuten joskus virheellisesti tein..hups..) paketillisen sitruunatuorejuustoa tomusokeriin. Sokeria en mittailut vaan heitin sekaan sen mukaan, että kuorrute näytti hyvältä. Sekaan loraus väriainetta -sitä myydään ruokakaupassa leivontapuolella.

      Poista
  9. Voi jee, miten mahtavat kekkerit olet pojalle väsännyt! Ihan pakko silti kysyä, et miksi poika juhlii aika arkisissa (ainakin kuvien perusteella) vaatteissa? Kaikki muu kuitenki vimpan päälle...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä puhuinkin jokunen postaus taaksepäin. En jotenkin lämmennyt juhlavaatteille synttäreiden osalta vaan halusin pojalle päälle jotain iloisen väristä ja väreiltään teemaan sopivaa. Siksi ostinkin ihan juhlia silmälläpitäen kyseiset vaatteet. Varmasti jonkun mielestä arkiset mutta äidin mielestä ihanat :)

      Poista
    2. No olenpas huonosti lukenut blogiasi, en ole huomannut tuota vaateasiaa. Enkä tarkoittanut pahoittaa mieltäsi, miten se kuulostaakin suora kysymys niin töksähtävältä? :) Ja pääasia on se, että itse ja lapsi tykkää ja viihtyy! Kuten laitoinki sulkuihin, niin kuvat myös voi hiukan hämätä eli ainakaan minun koneella ei välity värit niin hyvin vaatteista. :)

      Poista
    3. Nou hätä -ymmärsin kyllä pointin :) Värit eivät kyllä pääse täysin oikeuksiin meidänkään koneella. Tai pitänee sanoa, että eivät ole kuviin asti tallentuneet :)

      Poista
  10. Oi mitkä värit ja mitkä ihanan näköiset juhlat! :) Ja tuo sinun mekkosi on kertakaikkisen suloinen. Pallokuviot vaan iskee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ostin kastajaisiin ja niitä kuvia katsellessa ajattelin, että ihan kamala mekko! Kyllä se kamaluus sitten taisikin enemmän olla siinä vastasynnyttäneessä äidissä :D

      Poista
  11. Tosi hienot tarjottavat ja somisteet! Tuo kakkukin on tosi hieno.

    VastaaPoista
  12. Vaude! Upeen näköistä ja kaikki rimmaa niin toisiinsa, sankaria myöten ;) Mistä noita popparipusseja ja kaikkia papereita, mitä siulla on noissa kehyksissä ni saapi? Siis oletko tulostanut jostain netistä? Pitäisi minunkin repäistä syntymäpäivät kohta!

    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pillit, muffinsivuoat sekä popparipussit ovat kaikki ebayn kautta hankittuja. Nuo kehyksessä olevat tekstit yms. olen tulostanut. Ihan googlettamalla hakenut. Jonkun verran netistä löytyy ilmaisia printattavia synttäreitä yms. varten.

      Poista
  13. Oi että mitä herkkuja! ootko itse tehnyt nuo kaikki? Kiva blogi muuten sinulla.

    terkut täältä http://kesaheinanelamaa.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista