torstai 23. syyskuuta 2010

Valkosuklaapannacotta



Äärettömän helppo ja ihana jälkiruoka jolla eilen herkuteltiin.

Valkosuklaa pannacotta 

3 kpl liivatelehteä
2 dl maitoa
3 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia
Kiehauta Maito ja kerma kattilassa.
Paloittele suklaa ja lisää suklaa ja sokeri maidon joukkoon.
Purista ylimääräinen vesi liivatteista ja liota ne kermaseokseen.
Annostele annosmaljoihin (oheesta tulee n. 4-6 annosta) ja laita 
jääkaappiin kylmenemään vähintään n. neljäksi tunniksi.

Kaveriksi hedelmiä, marjoja yms. :) 



2 kommenttia:

  1. Voi vitsiii, melkein maistan tuon suussa :) nam!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ehdottomasti yksi lemppari jälkkäreistäni :)

    VastaaPoista