keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Arvonta

Se olisi taas arvonnan paikka!


Vaasan oy otti minuun yhteyttä mukavalla asialla. He tarjosivat mahdollisuuden arpoa kolme  VAASAN TaikaRuis 100 % tuotekassia lukijoideni kesken. Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymykseen: ”Kerro miten ja missä nautit mieluiten TaikaRuis-leipäsi? ”



Omani nautin kasviksilla täytettynä iltateen kaverina.

Itse odotan vinkkejänne innolla. Meidän perheessä leipää kuluu paljon ja ehkä siitäkin syystä ajoittain kyllästyn leivän puputtamiseen täysin. Uudet täyteideat ovat siis enemmän kuin tervetulleita!

Arvonta päättyy perjantaina 17.2 klo. 21.00. Arpaonnea!

44 kommenttia:

  1. Olen nauttinut TaikaRuista yleensä aamuisin paahdettuna ja päälle tuorejuustoa/margariinia ja kinkkua, kera kylmän maidon tietenkin.

    VastaaPoista
  2. TaikaRuista syön yleensä iltaisin pitkän työpäivän jälkeen. Täytteenä monesti löytyy salaattia, kurkkua, tomaatti ja keitettyä kananmunaa. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä syödään TaikaRuista välipalana. Sämpylän täytteeksi salaattia, juustoa, kinkkua, tomaattia ja kurkkua. Perheen pienimmälle mehun kanssa ja isommille kahvin kaverina.

    TaikaRuista voisi ottaa evääksi mukaan myös laskiaismäkeen kuuman kaakaon kaveriksi ;)

    VastaaPoista
  4. Viimeksi kodalla, ulkona oli rapsakka pakkanen, sisällä kodassa lämmintä ja hämyistä, pannukahvia, laskiaispullia, kuumaa mehua, lasten mukaan "taikaleipiä" eli TaikaRuista; salaattia, tomaattia, meetwurstia, suolakurkkua.

    -Annikki

    VastaaPoista
  5. Joka toinen viikonloppu kun mieheni lapset ovat meillä.Nautimme aamupaloista pitkään ja täysillä. Siihen kuuluu usein myös taikaruis paahtoleipä, johon heti lämpimänä margariinia, päälle rouhitaan myllyllä valkosipulirouhetta, salaatinlehti,kalkkunaleikkele ja
    päälle polarjuustoa nam! Taivaallista lämopimän kaakaon kera ja juuri siinä hyvässä seurassa ♥

    VastaaPoista
  6. Illalla telkkaria katsoesa, välissä paljon juustoa ja vielä enmmän kasviksia. Kaveriksi iso mukillinen teetä!

    VastaaPoista
  7. Kun sallin itselleni leipää, päälle vähärasvaista naudan leikkelettä ja kuppi kahvia. :)

    VastaaPoista
  8. Mulle maistuis luistelun jälkeen kuuman kaakaon kera, ulkona. Täytteenä reilusti Polar-juustoa ja reuhuja :D

    VastaaPoista
  9. Viikonloppuisin teemme usein lämppäreitä. TaikaRuis käy tähän mainiosti. Uuni siis lämpiämään ja tomaattisoseella/pestolla, tuoreella tomaatilla ja juustoraasteella päällystetyt leivät hetkeksi uuniin. Päälle tuoretta basilikaa ja avot!

    VastaaPoista
  10. Iltapalaksi tv:tä katellen ihan pelkän margariinin kera, ko silloin se leivän maku, minun mielestä siis, tullee kunnolla esiin..ja kylmää maitoa tietekki :)

    VastaaPoista
  11. TaikaRuis on herkkua paahdettuna, päällä pehmeää vuohenjuustoa, jääsalaattia ja makeaa paprikaa, NAM!

    VastaaPoista
  12. Paahdettuna voin ja juuston kera ja kyytipojaksi maitoa. Nam! Lapsi nukkuu ja iltapalan syön sohvan nurkassa. :)

    t. Heidi.M.R

    VastaaPoista
  13. Koko päivän päätteeksi, kun on työt ja treenit tehty. On ihanaa tehdä herkkuiltapalaa ja nauttia omasta hetkestä iltasella. TaikaRuista tietenkin paahdettuna, päälle kalkkunaa, juustoa, keitettyä kananmunaa, salaattia ja tomaattia. Sen herkummaksi ei iltapala mene :)

    VastaaPoista
  14. Aamuisin paahdettuna voin, salaatinlehden ja paprikan kera. Iltaisin voin ja juuston kera teen kanssa. :)

    VastaaPoista
  15. Oih, ruisleipä olis ihanaa! Itse syön sitä tuorejuuston, oltermannin ja esim. Tomaattitviipaleiden kanssa. Myös raejuusto ja salaatti päällä tekee siitä upean voileivän!

    VastaaPoista
  16. suolakurkulla, salaatilla ja kinkulla täytettynä, paahtamisen jälkeen. Nam :)

    -Idaleena

    VastaaPoista
  17. Mun ehdoton lemppari on maksamakkaraa, juustoa, salaatinlehti ja paljon keltaista paprikaa. Leipä itsessään joko tuoreena tai paahdettuna. Kaveriksi mukillinen maitokahvia ja lasi appelsiinituoremehua. Nämä nautittuna mielellään kiireettömänä aamuna kotisohvalla.

    Maiju

    VastaaPoista
  18. Oivariinin ja kasvisten kanssa aamupalalla, kyytipoikana muki kahvia, nams!

    Tiia

    VastaaPoista
  19. Vähän kuivahtaneen leivän voi "elvyttää" laittamalla leivänpaahtimeen, sitten päälle levitettä ja juustoa. Maistuu aamupalalla teen kera ja nettiä selaillen.

    VastaaPoista
  20. Evääksi töihin, voita ja maksamakkaraa :)

    -Maria

    VastaaPoista
  21. Iltapalaksi teen kaverina. Välissä juustoa, salaattia, kurkkua, tomaattia ja voileipäpikkelsiä. NAM :) Sheldon

    VastaaPoista
  22. Aamupalaksi juustoa, kalkkunaleikkelettä, salaattia ja kurkkua. t. Heidi P.

    VastaaPoista
  23. Iltapalana teen kanssa ja töissä eväänä keiton kaverina.
    t. MiraX

    VastaaPoista
  24. Iltapalaksi, voita ja keitettyä kanamunaa päälle, ripaus suolaa. Nam.
    -Eveliina, Oulu

    VastaaPoista
  25. Yksinkertaisesti: sipaisu Ingmariinia, pari siivua juustoa ja reippaaasti punaista paprikaa. Kyytipojaksi lasi maitoa ja kupillinen kahvia. Nam.

    VastaaPoista
  26. TaikaRuis-paahtoleipää margariinilla, juustolla ja tuorekurkulla ja viiden hedelmän tuoremehua. Niistä on sunnuntaiaamut tehty.

    VastaaPoista
  27. Rakastan oma tekemää tonnikalatöhnää jota laitan leivän väliin. Sekoitan purkin tonnikalaa creme fraicheen ja lisään sitruunapippuria. Nam!
    Helppo ottaa mukaan kesällä saariretkelle erillisessä purkissa ja lusikalla sitten kauhoa töhnää leivän väliin.

    VastaaPoista
  28. Oon perinteinen, levite, juusto ja kurkkua. Namia.

    VastaaPoista
  29. aamukahvilla, päällä hyvää juustoa, salaatinlehti ja päärynäviipaleita. tai kurkkua ja tomaattia, paprikaa, omenaa - mikä vihannes/hedelmä nyt onkaan tarjouksessa...
    -kaisa

    VastaaPoista
  30. Jotain raikasta leivän väliin ja retkelle perheen kanssa :)
    T:MK

    VastaaPoista
  31. Aamukahvin kanssa paahdettuna, päälle esim. ruohosipulituorejuustoa, salaattia, makeaa suippopaprikaa. Tai samalla täytteellä iltaisin kylmän maidon kanssa.:)

    Elviira

    VastaaPoista
  32. Lämpimät voileivät, rakkautta <3

    VastaaPoista
  33. En oo koskaan maistanu TaikaRuista, joten toivottavasti mulla on onnea tässä arvonnassa ja päästään kokeileen erilaisia tapoja nauttia sitä. ;)

    VastaaPoista
  34. Syön TaikaRuis paahtoleipää yleensä aamuisin paahdettuna, päällä beceliä, kinkkua ja juustoa. Parhainta se olisi syödä rauhassa lehteä lukien, harvoin vaan mahdollista kun täytyy kolme poikaakin siinä samalla ruokkia;)
    ~susanna~

    VastaaPoista
  35. välipalana hieman ruokaisempana: juustoa, kurkkua, paprikaa ja keitetty kananmuna siivutettuna. lämpimän maitokaakaon kera :P

    VastaaPoista
  36. Vaihtoehtoja on monia, mutta esim. paahdettuna, päällä margariinin lisäksi juustoa, salaatinlehti ja paprikaa ja kurkkua. Tai sitten ihan vain valkosipulituorejuustoa ja tonnikalaa, nam :).

    VastaaPoista
  37. Leipä kuuluu aamuun, perusversiona eli kalkkunaleikettä, kurkkua ja tomaattia. Mutta...iltaisin leipä on herkkuhetki; paahto ja päälle brie-juustoa tai vuohenjuustoa, joka (jos on nopea käänteissään) ehtii vähän sulamaan siihen kuuman leivän pinnalle.
    Ihana arvonta. Niin mukana. Leipää meillä kuluu ja kaikki uutuudet yleensä maistellaan koska leivässä jos jossain täytyy olla vaihtelua.

    VastaaPoista
  38. TaikaRuis on helppo ottaa evääksi töihin kun aamupala jää väliin. Työpaikan aamukahvilla TaikaRuis-leivän välistä löytyy voita, kermajuustoa, kurkkua ja joskus myös keltaista rapsakkaa paprikaa. Nam, hyvin jaksaa lounaaseen tällä :)

    VastaaPoista
  39. Nautin sitä aamupalalla, päivällisellä tai iltapalalla pelkän voin kera. Se on vain niin hyvää pelkästään ettei päälle tarvitse laittaa mitään muuta voin lisäksi :D!

    VastaaPoista
  40. TaikaRuis on lemppareinta esimerkiksi tuorejuuston ja leikkeleen kera. Joskus olen tehnyt myös hampurilaisia, väliin siis pihviä ja cheddarsulatejuustoa, ihan pieneksi hetkeksi mikroon :).

    VastaaPoista
  41. Monta viipaletta juustoa ja mikrossa lämmitän. Niin että juuso sulaa.
    Makua anna siihen lisäämällä "kastiketta" mitä nyt kaapissa sattuu löytymään.
    Joskus lisää ananasrenkaita, leikkeleitä, tomaattia, ym...
    Iltapalaksi teen monesti lämpimiävoileipiä. :)

    VastaaPoista
  42. Paahdettuna pitkään kypsytetyn goudan ja vihannesten kera, lasi vastapuristettua appelsiinimehua, nam! :)

    VastaaPoista
  43. Iltapalaksi, juusto ja kurkku kuuluu mun settiin :)

    VastaaPoista
  44. Toki leipä kuuluu arkeen ja miksei juhlaankin, mutta.. vinkkinä tarjoaisin meidän tavan käyttää TaikaRuis leipää. Perheemme laskettelee paljon, ja rinteeseen otetaan aina nuotio-eväät mukaan. Makkarasta ei oikein kukaan jaksa innostua, niinpä meillä pakataan mukaan TaikaRuista, kanapihvejä, majoneesia, purkki ananasrenkaita sekä yksittäispakattuja cheddarsiivuja. Nopea lämmitys nuotiolla ritilän päällä ja sitten vain kootaan hampurilaiseksi. Nam ! Ja niin paljon terveellisempää kuin kahvioiden tarjoamat ranskikset ja nakkikorit.

    VastaaPoista