torstai 30. syyskuuta 2010

Kohti seuraavaa reissua

Enää muutama viikko niin pääsemme reissuun taas. Tällä kertaa Istanbuliin. Kohde josta olen haaveillut jo hyvän tovin.

Hotelliksi valikoitui Avicenna -toivon hartaasti, että hotelli on edes lähimaille jotain sellaista kuin kuvissa.
Vielä pitäisi jaksaa odottaa muutama viikko..Jos Istanbul on jollekkin ennestään tuttu niin otan mielellään vastaan vinkkejä!

3 kommenttia:

 1. Upea kaupunki, olkaa tarkkana sultan ahmetin alueella ( siellä on ne the turistinähtävyydet eli topkapi, sininen moskeija, kapalicarsi..)ravintolat siellä saattaa olla aika hinnakkaita rysiä ja kulmilla liikkuu hyvää enkkua puhuvia innokkaita oppaita joilla on tuttuja ja sukulaisia vähän joka putiikissa. Kumkapin alueella on hyviä rafloja, taksimilla kannattaa pyörähtää nauttimassa loppumattomasta ihmisvirrasta, käykääpä bosporin risteilyllä ja nauttikaa hyvästä turkkilaisesta ruuasta. Monesti melko vaatimattoman näköiset paikat tarjoavat hyvää ruokaa edullisesti, nyt on kalakausi joten kalaravintoloissa kannattaa herkutella ja tietenkin mezeitä eli turkkilaisia alkupaloja unohtamatta. Istanbul on ihmeellinen kaupunki eikä sitä voi oikein selittää, se pitää kokea. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Hei, hotelli on ihana, olin itse viime kesänä juuri samassa hotellissa! melko pieni mutta tunnelmallinen ja itse ihastuin sisustukseen täysin! ja sijainti on loistava, kaikki tärkeimmät nähtävyydet muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Oih, nyt tuli matkakuume, Turkki ja Istanbul <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos paljon vinkeistä! Yövymme juuri tuolla alueella joten täytyy olla tarkkana ja pitää järki mukana.

  Anonyymi: Hienoa, että löytyi joku jolle hotelli on tuttu! Kiva kuulla, että kuvat vastaavat jotakuinkin totuutta (on tullut yövyttyä hotelleissa jossa kuvat ovat olleet jostain aivan muualta.....) Sisustukseen ihastuinkin nettisivujen perusteella.

  VastaaPoista