perjantai 9. syyskuuta 2011

Sinistä

Monta vuotta suoraansanottuna vihasin sinistä. Minulla oli traumat 2000-luvun alulta kun opiskelijakämpässä sinistä riitti loputtomiin vaikkei siitä kovin ihastunut ollutkaan. Kaapissakin komeili kokonainen sarja sinistä arabian 24h astiastoa..Ja iso kasa sinisiä Iittalan vernoja..ynnä muuta ihanaa sinistä lasia. Yh! Jotenkin tuntuu että esim. juuri noissa astioissa värivaihtoehdot olivat aika vähissä ja sininen oli se "ei niin kiva mutta kai se menettelee". Monesti tuli sukulaisilta sinistä tavaraa ja sitä säesti lause "kun te niin tykkäätte tuosta sinisestä..." Jep. 


Siksi onkin vähän koomista, että sininen on alkanut vallata alaa kotonamme. En edelleenkään ole tummansinisen suurin fani mutta tuollaisessa merihenkisessä sisustuksessa ja oikeisiin väreihin yhdistettyinä näyttää kivalta ja raikkaalta.


Vaaleansininen on sitten ihan oma lukunsa. Siihen olen tällä hetkellä täysin hurahtanut! Tämä tapahtui varmaan raskausaikana pojalle vaatteita hankkiessa ja huonetta laittaessa. Vaaleansininen yhdistettynä vielä ruskeaan on aivan vastustamaton yhdistelmä!


Niin kai se on, että ailahtelevainen on naisen mieli..hih...


3 kommenttia:

 1. Heh, jännä juttu tosiaan tuo mielen ailahtelevaisuus. Ja mistä trendit aina syntyvätkin?! Muistan hyvin tuon sinisen kauden omilta opiskeluajoilta! :D Yök!
  Mutta tosiaan, merihenkinen sinisyys tällä hetkellä kiehtoo myös minua. Niin kai se on, että värit ja trendit kulkevat tietynlaista ympyrää muutaen vain hieman muotoaan. Kumpa sitä itse pääsisi pian sisustamaan omaa kotia, ettei tarvisi vuokraasunnoissa kärvistellä... Kaikki ajallaan. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa :)

  Kuulostaa niin tutulta!! :D

  Mulla kans oli sininen kausi, 2000-luvun alun sininen kausi, ja vieraat kans toi lahjoja sinisenä ko sanoivat että ko me tykätään sinisestä :D ja siis koko ajan tietyt antovat lahjoja sinisen muodossa(ei niitä lahjoja niin paljon tuu vaikka kuulostaaki että hukutaan koko ajan lahjoihin) :) vielä siis tänäki päivänä vaikka ovat käyneet meillä ja nähneet että sininen kausi on muuttunu valkoseksi :D

  ja nyt tykkään taas sinisestä, tosin en niin tummana mikä tuolloin oli :D tosin valkonen kausi edelleen menossa vahvana :)

  Terkuin,
  Satu

  VastaaPoista
 3. Nirppu: Sielläkin siis koettu sininen kausi opiskellessa :)

  Satu: Kuulostaa tutulta. Pitkään tuli sinistä myös meidän osoitteeseen.

  VastaaPoista