lauantai 1. joulukuuta 2012

Uusia ovia


Bloggareita syytetään monesti liian ruusuisen kuvan antamisesta -bloggarin elämä on täydellistä. On täydellisiä koteja ja täydellisiä perheitä. Tämä johtunee siitä, ettei omaa henkilökohtaista elämää kuitenkaan halua jakaa tuhansien lukijoiden kanssa. Itse olen rajannut myös melko tiukasti monia eri aiheita blogistani -olen halunnut pitää blogin hyvän mielen paikkana jossa elämän kurjia puolia ei tarvitse ruotia.

Siksipä mietin pitkään mitä sanoisin, sanoisinko ja jos sanon niin miten. Totesin kuitenkin, että elämässä on tapahtunut niin isoja muutoksia ettei niitä voi täysin pitää blogin ulkopuolella. Blogihiljaisuuden syynä on ollut siis muutto. Tavarat on tuotu uuteen kotiin -kotiin johon muutimme K:n kanssa kaksistaan. Ilman mitään sen suurempaa draamaa -joskus vain elämä heittää. Tässä nyt ollaan ja sillä sipuli. Toivoisin, että tämä aihe jätettäisiin kommentoinnin saraltakin tähän postaukseen. 

Sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. Tänään aukesi ainakin uuden kodin ovi -johon pian pääsette kurkkaamaan. Jännityksellä jään odottamaan mitä muita ovia elämä vielä antaa avattavaksi.

31 kommenttia:

 1. Oho! Aika yllättävä uutinen. Paljon tsemppiä uuteen vaiheeseen elämässäsi.

  VastaaPoista
 2. Olen pahoillani. Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi <3

  VastaaPoista
 3. Voimia sinulle ja valoa päivääsi :)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli mielestäni hyvä tapa kertoa! Tottahan se on että kaikkea ei todellakaan haluta kertoa kaikille ja eikä kyllä pidäkkään.. Ja totta myöskin että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa! Hyvää jatkoa sulle ja K:lle ja ihanaa Joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki on paljon asioita jokaisen elämässä joita ei halua riepotella koko maailmalle.

   Poista
 5. Kamalaa :( Onko kyseessä ihan avioero vai aluksi asumusero? Voimia sinulle joka tapauksessa.

  Pakko sanoa, että tämä uutinen kyllä järkytti. Ehkä se toisaalta johtuu tästä syksystäkin, tuntuu että kaikki ympäriltä vaan kuolee ja eroaa. Itse olen raskauden puolessa välissä menossa ja kaikki on hyvin, tälläisten uutisten kohdalla vaan pysähtyy miettimään omaakin tulevaisuuttaan. Että meneehän meillä kaikki hyvin. Tuskin kukaan omalle kohdalleen tälläistä osaa odottaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopullinen päätös tämä valitettavasti on. Jotenkin nämä uutiset tuppaavat tulemaan ryppäinä. Raskaana sitä varmasti suhtautuu uutisiin raskaammin. Mutta ei elämää voi murehtia etukäteen -se tuo tullessaan mitä tuo. Nokka kohti tulevaa vain.

   Poista
 6. No kylläpäs yllätti minutkin tämä uutinen. Mutta upeata että ajattelet noin jotta uusia ovia avautuu tämän myötä. Itselläkin sen verran rankkaa tämä kotoelämä, että saa nähdä onko vastaanvanlainen tulossa itselläkin. No, aika näyttää.

  VastaaPoista
 7. Voi ei... Kyllä tuli kurja olo puolestasi, kun niin kauan olen teidän elämää tämän blogin kautta seurannut. Rankkaa on varmasti. Onneksi on K, touhukas taapero saa varmasti asiat tärkeysjärjestykseen. Toivottavasti sinulla on tukiverkkoja käytettävissäsi, ettet aivan väsy kaiken tämän keskellä. Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K ja tukiverkko pitävät kyllä huolen siitä ettei tässä pääse aivan synkkyyteen vaipumaan <3

   Poista
 8. Minä uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Hienoa, että ajattelet niitä uusia aukeavia ovia. Ne täytyykin rohkeasti avata! Tsemppiä arjen koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin uskon vahvasti siihen, että asioilla on tarkoituksensa. Se mikä tämän kaiken merkitys on jää nähtäväksi.

   Poista
 9. Yllätti kyllä tämä uutinen, ja arvostan tapaasi kertoa asia. Tämän enempää lukijoiden ei tarvitse tietääkään. Olen seurannut blogiasi pitkään ja toivon, että jossain vaiheessa jaksat vielä jatkaa kirjoittamista. Paljon voimia teidän perheelle, ja niinhän se menee, yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi on sellainen henkireikä, että kyllä tänne kirjoittelu jatkuu. Nyt on uusi kotikin josta on luvassa mooooonta postausta :)

   Poista
 10. Voimia ja iloa arkeenne. Kiitos luottamuksesta ja rohkeudesta että uskalsit jakaa uutisen kanssamme. Joulu tuo iloa ja valoa elämään ja vuodenvaihteen jälkeen aletaan taas mennä valoa kohti. Uuteen vuoteen on hyvä päättää tämä vuosi.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Toivotaan uutta ja parempaa vuotta. Tämä vuosi on ollut rankka mutta opettavainen. Uusia haasteita kohti.

   Poista
 11. Voimia uudelle taipaleelle ja onnea uudelle kodille! <3

  Hienosti kerroit asian, enempää ei tarvitsekkaan asiasta kertoa.
  Elämällä on tapana heitellä, mutta tapahtumilla on tarkoituksensa ja kuten sanoit uusia ovia aukeaa suljettujen tilalle. Nyt vain mieli avoimena kohti tulevaa vaikka välillä raskasta olisikin.

  Olette K:n kanssa mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tosiaan kaikki olennaninen tullut tässä ilmi. Eiköhän kaikella tosiaan ole tarkoituksensa.

   Poista
 12. Joskus pitää vaan rohkeasti tarttua ovenkahvaan, hengittää syvään ja avata se - jos vain pelkäisi pahinta, ei todennäköisesti huomaisi mitä kaikkea ihanaa siellä oven takana on. Takuulla erilaista, alkuun, mutta sitten entistä kauniimpaa, parempaa ja onnellisempaa ♥

  Tämä syksy on ollut erilainen. Erilainen kuin edellinen syksy, erilainen kuin tuleva syksy. Paljon hyvää edessä, se on varmaa ♥

  Lumivalkoista ja hopeanhohtoista joulun odotusta teille K:n kanssa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi. Ei näitä ratkaisuja olisi tullut tehtyä jos pohjalla ei olisi uskoa siihen, että tästä seuraa parempaa. Sitä kohti siis.

   Poista
 13. Tämä oli mielestäni oikein fiksu ja riittävä tapa kertoa asiasta. Hyvä, että uskalsit ja halusit jakaa sen meille. Mutta komppaan muita - nyt on edessä ne valoisammat ajat. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 14. Voi Anttis,

  tämä uutinen pysäytti ja on jostain syystä pyörinyt mielessä koko päivän. :( Ehkä johtuu näistä raskaushormoneistakin, mutta kuten joku Anonyymi tuolla ylempänä sanoi, tällaiset uutiset pistää aina miettimään myös oman avioliiton tai parisuhteen tulevaisuutta ja kestävyyttä.

  Mielessäni on ollut myös huolta siitä, että toivottavasti suhteeseenne ei vaikuttanut väsymys, joka lapsiperheissä on valitettavan yleistä ja omassa kaveripiirissäni johtanut joidenkin osalta ihan eroon asti. Joskus tuntuu, että monia tapauksia olisi voitu välttää hakemalla aikaisemmin apua tai jos joku olisi tajunnut sitä ajoissa tarjota. Toivottavasti teillä ei ollut näin :(

  Mielestäni kerroit asiasta fiksusti eikä enempää meidän lukijoiden tarvitse tietääkään. Tuleva elämänmuutos vaikuttaa varmasti niin paljon blogin sisältöönkin, että oli ehkä ihan hyvä raottaa hieman myös yksityisyyden ovea.

  Minäkin uskon, että kaikella on tässä elämässä tarkoituksensa ja jos ei muuta positiivista nyt tässä voi nähdä, niin ainakin odotan hyvin paljon uusia sisutus/koti-postauksia! Ja tiestysti myös, miten arki lähtee teillä kahdestaan rullaamaan :)

  Voimia hirmuisesti, ota vaikka vähän blogilomaa jos siltä tuntuu, kyllä myö lukijat täällä odotetaan :)

  <3 ja halaus,

  kiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulee nämä loput vastaukset melkoisesti myöhässä. Pitkästä aikaa palailin tämän postauksen pariin.

   Lämmittää mieltä kovasti, että niin monet ihmiset ovat jättäneet kommenttia ja että tämä uutinen on jäänyt monen mieleen. Ymmärrän, että moni varmasti ajattelee kaiken johtuneen väsymyksestä ja vauvan tuomasta elämänmuutoksesta. Hirvittävä sääli jos näin olisi ollut. Kyse on kuitenkin aivan muista syistä.

   Mutta tosiaan..kaikella on tarkoituksensa.

   Poista
 15. Paljon voimia uudenlaiseen arkeen ja valoa sekä onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
 16. Onnea teille uuteen kotiin ja uudenlaisen elämän aloitteluun!

  VastaaPoista
 17. Sinulla on hieno asenne! Päätöksen tekeminen on varmasti ollut rankempaa kuin osaan kuvitellakaan, mutta uskon että päätöksen tekeminen vapauttaa myös hurjasti energiaa kun sen kerran on saanut tehtyä. Suunta eteenpäin! Kaikkea hyvää ja paljon onnea uuteen kotiin, ota ilo irti uuden kodin laittamisesta :)

  /Hattis

  VastaaPoista
 18. Voimia elämään ja uuteen arkeen!
  Valoisaa joulunaikaa sinulle ja K:lle <3

  VastaaPoista