sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Laskiainen

Heipat mansikkalasta! Toivottavasti kaikilla on ollut onnistunut viikonloppu. Täällä ollaan vietetty K:n kanssa kaksistaan rauhallista viikonloppua. Tänään suunnattiin viettämään laskiaista ja äskettäin kotiuduttiin pulkkamäestä. K raukka nukahti ennen koko hauskuutta ja äiti sai laskea mäkeä "lainalapsen" (terkut vain ihanalle pienelle neiti E:lle) kanssa. Käy kai se näinkin...


Pulkkamäki saattoi sinänsä olla huono idea sillä nyt tunnostaa siltä, että flunssa yrittää iskeä. Loppupäivä pysytään sitten tiukasti neljän seinän sisällä ylisuureen neuleeseen kääriytyneenä. Niin ja odotellaan vieraita -kummitäti S puolisoineen sapuu tänään kyläilemään. Huomenna K jääkin kummitädin hellään huomaan kun äiti suuntaa töihin. Jää välistä yhden päivän tarharumbat -se on kyllä melkoista arjen luksusta se. Niin, että S ja S tulkaa jo! Täällä kaivataan teitä jo kovasti!
2 kommenttia:

  1. Hei kerrotko miten teidän tarha-arki on lähtenyt sujumaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavasti. K:han vaihtoi hoitopaikkaa muuton myötä ja se vähän jännitti. Mutta K on sen verta sosiaallinen ja sopeutuva ettei ongelmia ole ollut. Innoissaan aamulla lähtee hoitoon ja kotiinhakiessa yleensä suuttuu kun tulen keskeyttämään kivat leikit.

      Poista