torstai 23. syyskuuta 2010

Kotikierros vol. 1

Kotikuvia on blogissa nähty milloin mistäkin huoneesta. Kokosin nyt jokaisesta huoneesta kollaasin joten pääsette nyt kotikierrokselle Anttiksen luo.







Tervetuloa meille! 

Asumme siis 4h+k+s rivitaloasunnossa. Asunnossamme on myös yläkertavaraus ja joskus tulevaisuudessa haaveilemme laajentavamme sinne. Asunto on uusi ja teimme kaupat  onneksi juuri siinä vaiheessa kun pinnat suurimmaksi osaksi puuttivat joten pääsimme siten päättämään ne itse. Tämän takia meidän ei myöskään tarvinnut itse tehdä mitään -muuta kuin suunnitella ja etsiä materiaalit. Muut tekivät työt puolestamme! Asuntomme sijaitsee suurimman osan mielestä "keskellä ei mitään" ja takapihaltamme avautuu näkymä pellolle. Ihana oma rauha. Tämän omakotimaisemmaksi ei rivariasuminen voisi muuttua!





Eteinen






Vierashuone

Eteisen molemmin puolin asunnossamme on kaksi huonetta -vierashuone ja työhuone. Vierashuone toimi tosiaan pitkään aikamoisena varastotilana eikä sitä suuremmin jaksettu laittaa. Vasta pari viikkoa sitten innostuin huoneen sisustamisesta ja siitähän se ajatus sitten lähtikin..







Työhuone

Toiselta puolen löytyy minun valtakuntani eli työhuone. Tämä huone on ainut johon rakennusvaiheessa  halusimme tapetin. Muutenkin työhuoneen sisustus ja värimaailma poikkeaa muusta asunnosta.







Kylpyhuone 

Seuraavaksi eteisestä pääseekin kylpyhuoneeseen. Ostovaiheessa täällä oli jo isot valkoiset laatat joka oli jälkikäteen ajateltuna hyvä juttu. En kuitenkaan lämmennyt täysin valkoiselle kylpyhuoneelle joten takaseinä kaakeloitiin uusiksi isolla ruskealla laatalla. Kylpyhuoneen väreiksi halusin ruskean, valkoisen ja tehosteväriksi pinkin. Sadevesisuihku sekä malja-allas olivat myös "pakko saada" listalla. Kylpyhuone toimii myös kodinhoitotilana joten yhdelle seinälle halusin iso tason. Alunperin rakentaja oli suunnitellut siihen pesutornia sekä isoa pyykkikaappia joka olisi tukkinut koko seinän -ei kiitos. Kylpyhuoneesta löytyy myös pieni sauna.  








Tässäpä ensimmäinen osa kotikierroksesta. Jatketaan kierrosta  taas vähän myöhemmin.


4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja nämä kollaasit :) Muutenkin tosi nätin ja seesteisen oloinen koti teillä. Toi keittiö on upea!

    VastaaPoista
  2. Teillä on ihana koti <3

    Oman remontin hitaasti edetessä olen pitkään koettanut etsiskellä samanlaisia pyyhekoukkuja kuin teidän kylpyhuoneessa. Voisitkohan kertoa mistä tuollaiset saisin? Saisin lopettaa toivottomalta tuntuvan etsinnän... :) ja pyyhkeet pääsisivät pois oven päältä :/

    VastaaPoista
  3. Rimpsukka: Vähän myöhässä tulee nyt tämä vastaus mutta toivottavasti tästä vielä apua. Nuo pyyhekoukut on Bauhausista.

    VastaaPoista