maanantai 18. lokakuuta 2010

Hiusten muutos

Jälleen kerran kaipasin vaihtelua hiustyyliini. Pidennykset poistin jo pari viikkoa sitten koska sinetit alkoivat rastoittaa omaa hiusta. Jäljelle jäi reilu olkapäämittainen raidoitettu kuontalo joka ilmeisesti kärsi pidennyksistä -latvat olivat kuivat ja hiuksissa ei ollut kiiltoa. Muutenkin pitkä päätä pitkin roikkuva malli alkoi ärsyttämään. Niinpä marssin viime perjantaina kampaajalle ja totesin, että hiuksille saa tehdä mitä vain. Ja lyhyeksi leikkaamista ei tarvitse pelätä -se olisi vain suotavaa. Niinpä hiustyyli muutti aika radikaalisti. Tuttu kampaaja nauroikin, että Anttis päätti sitten räväyttää!

Lopputuloksena palasin tummaan väriin. Malli on takaa lyhyt ja edestä pitkä ja hiuksissa on reilusti kerrostusta. Tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Ihanaa kun nyt hiuksia tulee aamulla laitettuakin! 

6 kommenttia:

 1. noi on tosi ihanat! Itsellänikin on ollut tollainen takaa lyhyt ja edestä pitkä- malli ja tykkäsin tosi paljon :) sopii sulle aivan täydellisesti toi värikin ja kaikki! :)

  VastaaPoista
 2. petra: Kiitos. Tykkään kyllä kovasti niin väristä kuin mallistakin.

  VastaaPoista
 3. Oi! Kylläpä näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. juskan: Odotinkin sinun kommenttia :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :) mä jotenkin aina miellän sut enemmän tummatukkaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Elma: Olenkin luonnostani tumma ja siinä värissä miltei koko ikäni pysytellyt. Viimeisen vuoden aikana käväisin vain vaaleammassa :)

  VastaaPoista