keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Hullis saldo

Ja taas ovat hullut päivät täällä. Itse suhtaudun hulliksiin ristiriitaisesti. Harvoin koen, että tarjoukset olisivat kovinkaan houkuttelevia enkä voi sietää sitä ihmismäärää ja sekopäisyyttä joka paikan näinä päivinä valtaa. Silti hulluilla päivillä on käytävä. Edes katsomassa. Tänäkään vuonna en kummempaa kuvastosta bongannut. Pari pikku juttua jotka kävin tänään nappaamassa mukaani -muina päivinä en usko paikalle raahautuvani. Eli kovin laihaksi jäi hullis saldoni. Pari purkkia Methodia loppuneiden tilalle ja monessa blogissakin hehkutettua Aussieta. Katsotaan mihin tuosta tuotteesta on.6 kommenttia:

 1. Mitä tuo Method on? En oo koskaan kuullutkaan siitä.

  VastaaPoista
 2. Puhdistusainetta. Tykkään itse noista kovasti.

  VastaaPoista
 3. Siis onko ne tarkoitettu ihmisen vai kodin puhdistukseen? :) Puhdistusaineiksi yllättävän miellyttävän näköisiä purkkeja.

  VastaaPoista
 4. Kodinpuhdistukseen :) Sarja on luonnonmukaisempi ja myrkytön eikä sen esimerkiksi pitäisi suuremmin allergisoida. Iso plussa myös ulkonäöstä ja hyvästä tuoksusta. Tuo vaaleanpunainen on yleispuhdistusainetta ja turkoosi tarkoitettu kylpyhuoneeseen.

  VastaaPoista
 5. Ok, kiitos tiedosta! Pitääpä kokeilla noita itsekin. Varmaan tois mukavaa vaihtelua kaupan perusaineilla siivoamiseen. Ne on yleensä niin pahan hajuisia ja sisältää vaikka mitä myrkkyjä. Mäntysuopa on ainut aiemmin luotettavaksi havaitsemani puhdistusaine mikä käy kaikkeen, mutta senkin haju on loppupeleissä aika tympivä. Kätevän näköiset suihkepurkit noissa on myös.

  VastaaPoista
 6. Siivoaminen on tosiaan mukavempaa noilla. Ovat muuten helppojakin -suihkutetaan ja pyyhitään pois.

  VastaaPoista