maanantai 2. heinäkuuta 2012

Polttaripäivänä

Lauantaina vietimme ihanan ystäväni S: n polttareita. Aamulla saavuimme muiden kaasojen kera S:n luo. Korkattiin Fresita ja tällättiin morsian juhlakuntoon.Morsiammen silmät sidottiin ja häntä ajelutettiin pitkin Kajaania. Tämän harhautuksen jälkeen saavuimme lopulta hotellin pihaan ja suuntasimme aloittamaan aamun kunnon aamiaisella.

Aamiaisen jälkeen oli edessä taas ajelua silmät sidottuina. Saavuimme Paltaniemelle jossa morsiammelle paljastettiin päivän teema -huomenlahjakuvaus! Mutta ei siis todellakaan mikään ihan tavallinen sellainen (tiedän, että S:n mielestä koko homma on vähän hoopoa..) vaan humoristinen versio. S sai päivän mittaa vaimon rooleja joita hänen tuli kuvissaan ilmaista. Näitä olivat esimerkiksi "kodin hengetär" "hallituksen puheenjohtaja" sekä "hengenheimolainen". Ja miten hauskoja kuvia me saatiinkaan! Sulhanen tosiaan saa kuin saakin nämä kuvat huomenlahjaksi aikanaan -hänellä jos kellä huumori riittää tähän hommaan!


Päivän mittaa S sai  myös upean menopelin. Tuollaisen kolmipyöräisen rollaattorin tapaisen. Ja tunteella S sillä potkikin menemään!Päivän ohjelmaan kuului myös ihana suklaatasting. Tämä oli minulle ihan uutta mutta olipa vain mukava kokemus!Tämän jälkeen S sai kunnian vetää meille "tanssitunnin" Kajaanin rantapuistossa. Biisivalintana Röllin voimistelulaulu..hieman sisäpiirivitsiä..myönnettäköön. Ja tämähän vedetään sitten samalla porukalla myös häissä!Joku hölmö (anteeksi vaan...) keksi vielä vetää kiihdytyskilpailut morsiammen menopelillä. Ei ollut Anttiksen laji ei...


Anttis hyytyi viimemetreillä...
Sitten suunnattiinkin jo mökille. Ihana vanha mummonmökki!Grillailua, pelaamista ja morsiussaunaa -niistä on mukava ilta tehty! Kiitos kaikille!
2 kommenttia: