sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Inspiration

Salamyhkäisestä Inspiration koseptista on huhuttu blogimaailmassa jo tovi. Minäkin kerroin hetki sitten kuuluvani tuohon kyseiseen yhteisöön. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että julkaisu on aivan nurkan takana ja julkista tietoa on jo se, että kyseessä on Indiedaysin uudistus. Lokakuun aikana julkaistaan siis uusi upea Indiedays Inspiration -palvelu. Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.


Itse olen palvelua päässyt jo testailemaan ja voi miten mahtava se onkaan! Inspirationin kautta on helppo etsiä itseään kiinnostavia aiheita ja löytää uusia inspiroivia blogeja -niitä ainakin minä olen löytänyt tuota kautta rutkasti!

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat päästä kurkkaamaan palvelua jo ennen sen julkaisua niin klikkaa itsesi tänne. Tuota kautta voit päästä kurkkaamaan beta-versiota. Huomaattehan toki, että sivustoa vielä kehitellään joten se ei ole vielä täysin valmis paketti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti