tiistai 23. lokakuuta 2012

Marikaijat

Marikaijaksi taisi eräs tuttava tätä firmaa tituulerata. Eli siis kosmetiikkafirma Mary Kay:tä. Tutustuin kyseiseen merkkiin loppukesästä ja nyt pidin omat kutsut. Vieraille Mary Kay oli uusi tuttavuus ja kaikki osallistujat kuulostivat todella tyytyväisiltä kutsujen jälkeen. Mary Kay kutsuilla kun on se ihanuus, että kaikkea päästää testaamaan -putsataan kasvot, puljataan voiteilla ja seerumeilla etsitään itselle sopiva meikkivoidesävy. Nyt rusketuksen kaikottua piti minunkin etsiskellä uutta sävyä. Tovin se otti mutta löytyipäs! Kaupassa leukapieleen testaamalla ei kyllä saa samaa lopputulosta aikaiseksi kun kokeilemalla miltä se sävy oikeasti koko kasvoilla näyttää.


Itse olen jo hieman hurahtanut kyseiseen merkkiin ja pyörittelen mielessä  myyjäksi ryhtymistä -leipätyön ohessa kosmetiikan kanssa puljaaminen olisi mukavaa vastapainoa. Ja kuten tuttu myyjä asian ilmaisi -on kiva kun on oma kemppari kotona!  Kevyttä hömppää kuten tämä blogikin. Saas nähdä mihin tässä pohtimisessa päädyn..

4 kommenttia:

 1. Minua on kosiskeltu jo pitkään myyjäksi, mutta ainakaan toistaiseksi en ole lähtenyt siihen mukaan. Mutta tuotteet ovat kyllä aivan ihania! Tehokkaita ja todella riittoisia.

  Olen aivan hurahtanut Mary Kayn meikkivoiteeseen ja kriiseilen jo etukäteen, kun se näyttää alkavan loppumaan kohtapuoliin. Onhan se tosin ollutkin jo vuoden ajan käytössä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoiteeseen olen hurahtanut minäkin! Vanhaa suosikkia ei ole enää tullut juurikaan käytettyä sen jälkeen kun löysin Mary Kayn voiteen -ainakin omalla ihollani toimii kuin unelma.

   Poista
 2. Minkä hintaisia nämä Mary Kay meikit on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät nämä mitään hurjan edullisia ole -kempparikosmetiikkaa huomattavasti korkeammat hinnat. Esimerkiksi meikkivoide taisi kustantaa 34e. Mutta laadukkaita ja riitoisia.

   Poista