torstai 8. marraskuuta 2012

Lämmintä ylle

Talvi taitaa ihan oikeasti tehdä tuloaan -ihanaa! Pukemiseen se tuo omat haasteensa. Paukkupakkasilla hyvä vaihtoehto haalarin alle puettavaksi on merinovilla. Niinpä vinkkaakin teille yhteistyökumppanini lämpimistä ihanuuksista!Myllymuksujen sivulta lainattua:

Luonnonkuituiset materiaalit soveltuvat hyvin herkällekin ja atooppiselle iholle. Villalaaduista pehmein merinovilla hengittää ja on iholle erittäin miellyttävä. Se on siis mitä oivallisin materiaali pikkuihmiselle eikä hiosta suurimmankaan sankarin tai söpöimmänkään prinsessan leikeissä.

Myllymuksut valmistuttaa merinovillakankaat itse. Myllymuksujen vaatteiden kankaat valmistetaan, värjätään ja viimeistellään Suomessa. Tämä tarkoittaa taattua turvallisuutta.
Siilihaalari on vienyt ainakin tämän bloggarin sydämen.

Slipoveri olisi kätsy tapa saada lisäkerroksia pukeutumiseen -ja nuo siilit!

Tytöille taas löytyisi retroja liivimekkoja.

Ja vielä siilejä.

Kaikki tuotteet löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo siilikuvio, ovat varmasti pehmeitä ja lämpimiä! :)
    Hienoa myös, että kankaat tehdään Suomessa!

    VastaaPoista
  2. Olisivat kyllä ihania ja haaveilenkin merinovillaisesta haalarista, mutta tuo hinta ei kohtaa kukkaroa.. Jos vaan jostain sais -50% tai kirpparilta vielä edullisemmin käytettynä, mutta eipä taida kukaan luopua niin halvalla että mulla olisi varaa, siksi meillä joudutaan tyytymään fleeseasuun.

    VastaaPoista