maanantai 22. marraskuuta 2010

Anttis suosittelee

Taannoin Seppälässä käydessäni mukaan tarttui halpiskosmettiikka. Molemmat yllättivät todella positiivisesti!

Jo aiemmin mainitsemani kynsilakka pysyi superhyvin. Saattaa johtua tietenkin lakan sisältämästä glitteristä -mutta sitä on tässä versiossa ainakin hyvin hillitysti. Lakkaus kesti miltei viikon täysin siistinä. Yleensä lakka kuin lakka kestää kynsissäni päivän tai kaksi. En voi siis muuta kun suositella ja ehkä hakea pari muuta väriä valikoimaani.

Toinen uutuus oli Proffs merkkinen kuivashamppoo. Entinen Klippotek loppui enkä sitä mistään bongannut joten tämä pääsi testiin. Ja hyvä niin. Vaikka Klippotek:istä tykkäänkin on tämä mielestäni parempi. Nostatti hiusta huomattavasti paremmin ja tuoksu oli ehdottomasti raikkaampi. Tätä taidan käyttää jatkossakin. 


4 kommenttia:

 1. No ohho. Oiskohan tuossa vihdoin mullekin hyvä ja toimiva kuivashampoo. Huonoja kokemuksia kun on siitä hiton tigistä...

  VastaaPoista
 2. juskan: Itsehän en koko tigiä uskaltanut ostaa kaapiin itsestään tyjenemään. Mutta tätä seppälän versiota suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Onko ne sun ellokselta tilaamat tuolihuput tulleet? Mitä mieltä olit niistä? Saisko kuvaa käytössä? Just tuli ellokselta (taas) mainospostia ja itse ajattelin tilailla huput. Meillä on myös tumma pöytä ja tummat tuolit ja jotain kaipais, välillä oon joutunut pettymään elloksen tuotteisiin, mutta välillä on sattunut hyvääkin kamaa kohdalle. :)

  VastaaPoista
 4. Miiru: Valitettavasti en :( Toimitus on vasta 15.12. Eli juuri jouluksi ehtivät. Toivottavasti ovat hyvät. Laitan sitten kuvaa ja mielipidettä kun saapuvat.

  VastaaPoista