tiistai 2. marraskuuta 2010

Ja mites sitten kävikään..

Kyllähän se H&M tilaus piti naputella sisään. Valitsin lopulta tuon hopeisen kaitaliinan ihan käytännön syistä. Se "timantti"versio olisi ollut ihana mutta tehnyt kattaamisen aika hankalaksi. Kaveriksi lähti joitain kappalaleita noita koristeita. Päätyvätkö ne kuuseen vai paketin päälle jää nähtäväksi. 

Lisäksi pistin taas tilaukseen nuo tyynynpäälliset. Olen tilannut nuo jo kertaalleen kesällä mutta toimitus viivästyy näillä näkymin joulukuun loppuun! Kuitenkin kyseisiä päällisiä myydään nettikaupassa -se ihmetytti. No huomasin, että näillä samoilla tyynyillä oli eri tuotenumero ja huomattavasti aikaisempi toimitusaika. Siispä poistin vanhan tilauksen ja toivon, että nämä päälliset tulisivat ennen joulua.Ja kun homma lähtee käsistä niin se lähtee..Huomasin nimittäin näpytteleväni myös Ellokselle tilausta! Tupakeittiömme kaipaa nimittäin kipeästi jotain valkoista raikastaaman yleisilmettä. Tumma pöytä tummine tuoleineen on aika synkkä. Kaikkeista helpoin ja edullisin tapa muttaa ilmettä on tietenkin huputtaa tuolit. Niinpä tilasin valkoiset päälliset jotka irtosivat ihan kohtuuhintaan alennuskoodien jälkeen. Nyt on siis kotiin tehty jo hyvä määrä hankintoja joulua ajatellen.


2 kommenttia:

  1. Onkos noi huput hyvät? Mä olen katsonut noita kanssa Ellokselta mutta en ole uskaltanut vielä tilata. Mulla sama homma, tummanruskee, synkkä keittiöryhmä.

    VastaaPoista
  2. Outi-Hyypiön elämää: Sellaiset ihan hyvät. Eivät tietenkään istu täydellisesti kun eivät ole juuri noihin tuoleihin tehty mutta ajavat kyllä asiansa. Ovat olleet joulusta asti meillä käytössä.

    VastaaPoista