sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Varaslähtö

Yleensä hankin joulukukat juuri ennen joulua. Nyt kuitenkin päätin ottaa varaslähdön ja toin kotiin jo ensimmäiset hyasintit. Miksipä näistä ihanuuksista nyt kun siihen on mahdollisuus? Onko kukaan muu jo haksahtanut joulukukkiin?4 kommenttia:

 1. Oi, meillekin kotiutui tänään liloja hyasintteja.Istutin ne koiraruokasäilykepurkkeihin, joista olin repinyt etiketin pois ja koristin tölkit vielä silkkinauhalla ja muutamalla timatilla. Viime vuonna tein samanlaisia tuliaisiksi joulun aikaan ja olivat tosi pidettyjä lahjoja! Harmi vaan, ettei kaikki siedä hyasintin voimakasta tuoksua :(
  OT, mutta mistä nuo siun bannerin vaaleanpunaiset joulupallot on ostettu? Ne on tosi kauniit! Harmittaa, kun kotikaupungissani joulukoristevalikoimat ovat niin huonot. Tuntuu vähän siltä, että kaupat sanelevat meidän jouluvärit, tarjolla on vaan sitä perinteistä punaista ja silmiin ei ole osunut esim. yhtään vaaleanpunaisia koristeita. Valkoisetkin koristeet tuntuvat olevan jotenkin kiven alla tänä jouluna.

  t. marke

  VastaaPoista
 2. marke: Hauska idea nuo säilykepurkit! Nuo pallot on ostettu stokkalta -sieltä löytää yleensä vähän tavallisuudesta poikkeaviakin koristeita. Löysin muuten lisää vaaleanpunaisia koristeita niinkin kummallisesta paikasta kun rautiasta -kannattaa siis käydä mutka rautakaupassa! Itse en koe omakseni noita perinteisiä jouluvärejä: punaista, kultaa ja vihreää vaan värit ovat tänäkin vuonna valkoinen, hopea ja vaaleanpunainen.

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä, Rautia löytyy tästä meidänkin kylältä, sinne siis :) Tikkurilakin mainosti, että heidän maaleillaan (oisko ollu Taika-helmiäismaali tms.) voisi värjätä vanhat joulupallot uudenveroisiksi. Ainakin saisi sen värisiä kun haluaa, jopa niitä vaalenapunaisia..

  t. marke

  VastaaPoista
 4. marke: Enpä olisi hoksannutkaan, että joulupalloja voisi maalata! :)

  VastaaPoista