keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Haikon Kartano

Lomareissumme päättyi Haikon kartanoon jossa yövyimme yhden yön. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka!










9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä noissa maisemissa kelpasi käydä kävelyllä :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Voi että, miten kaunista! Tällaisia maisemia katsellessa sielu lepää :)

    Nimimerkillä: Oma etupiha täynnä lautoja ja rakennusroinaa. Takapiha mutalikkoa ja rikkaruohoa. Ei siis aivan kuvan kaltaisia tunnelmia :D Noh, odotellaan.

    VastaaPoista
  4. Onpa kyllä upean näköinen paikka! Otitko kuvia sisätiloista ja huoneesta? Niitäkin olisi kiva nähdä. Täytyy kyllä painaa mieleen tulevaisuutta varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla päärakennuksessa en oikein tohtinut kuvailemaan sisällä koska itse kävimme vain illallisella+aamupalalla siellä. Ei pokka riittänyt lähteä järkkärin kanssa kulkemaan ja kuvailemaan :D Me yövyimme kylpylän puolella joka ei ole lähimainkaan noin huikea rakennus :D Hotellihuone vilahtikin tässä postauksessa http://mansikkapaikastavasemmalle2.blogspot.fi/2012/07/ja-me-reissattiin.html

      Poista
  5. Kiva kun te viihdyitte! Itse vietettiin tuolla hääpäivää ja petyin kyllä ihan kamalasti paikkaan. No mutta, kokeillaan jotain toista paikkaa jos tarve vaatii :)

    VastaaPoista
  6. Voi harmi :( Itse tykkäsin tuosta alueesta kovasti ja kylpylän puolen huoneet olivat ihan mukavat ja suht uudet -näin perusmatkailua ajatellen. Hääpäivänä tietenkin kaipaa kyllä jotain ekstraa :)

    VastaaPoista