keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hetimullekaikkinyt!


Heti mulle kaikki nyt joo..reilun viikon takaisen kampaajakäynnin jälkeen piti naputella itsensä heti Feeluniquelle..niin ja tilata se Moroccanoil. Suomessa isosta pullosta saa pullittaa noin 50e. Kyllä se kirpaisee. Niinpä edullisemmat hinnat houkuttivat jälleen viemään rahat ulkolaisille nettikaupoille. Tilasin lisäksi ensin vain pienen pullon kokeiluun -tuostakin taitaa riittää tolkuttoman pitkäksi aikaa. Ja ihanaa mönjäähän se on! Ja se tuoksu! Enkä voi edelleenkään kuin kehua kyseisen firman toimintaa -iso valikoima, edulliset hinnat, ei postikuluja ja toimitus on ripeämpää kuin suomalaisilla firmoilla!Niin ja se haasteviikko..vähän mönkäänhän se meni nyt. Aivan liian montaa rautaa tulessa. Otan opikseni ja seuraavan haasteen otan vastaan vasta kun elämä hieman tasaantuu..ja se on kenties kesälomalla se sitten vai..? Heh..10 kommenttia:

 1. Mun mielenkiinto heräsi, oli pakko tilata pieni pullo kokeiluun :)
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kokeilemisen arvoinen! Mutta annostele tosi varovasti (tyyliin tippa) niin hiukset eivät muutu klimpiksi!

   Poista
 2. Mäkin sain just näytteen Moroccoan oilista, en oo tosin vielä kerennyt testaamaan :) Ja tuo Feel Unique on monesti hyväksi todettu. Harmi vaan että se sijaitsee Jerseyllä, joten nyt vuoden alun lainmuutoksen takia kaikki yli 22e:n ostokset sieltä voi käsittääkseni jäädä tulliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit! En ole edes huomannut koko asiaa. Ääähhhh! Mun lempparikauppa :(

   Poista
 3. Selvittelin vähän asiaa, kun juuri laitoin tilauksen Feeluniqueen ja loppusumma ylittää tuon 22e.. Yli 22e tuotteista joutuu maksamaan Suomeen arvonlisäveron 24%, joten kun se on maksettu posti saa luovuttaa paketin. Jerseyn saarilta tulevien tuotteiden kohdalta ei voi tehdä ilmoitusta etukäteen. https://asiointi.tulli.fi/nettituonti/mainpage.html
  Jatkossa katson että tilaukseni ei ylitä tuota 22euroa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun selvitit. Jää nyt jatkossa Tigin isot tuplapakkaukset tilaamatta. Höh. Onneksi ehdin juuri ennen tuota täydentää varastoa.

   Poista
 4. Tuota tekis mieli kyllä kokeilla! Mutta mites kun Feeluniquella lukee kyseisen tuotteen kohdalla "Please note that Moroccanoil is available to customers in the UK only" :O?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä? Onko tämä ehtinyt viikossa muuttumaan?

   Poista
  2. Mä oon huomannut tuon jo aikaisemmin ja jättänyt siksi tilaamatta.. Mutta olispas kummallista jos ei mitään herjaa siinä vaiheessa kun olet tilauksen laittanut?! Kerroppas sitten vielä tilauksesi kohtalon?! :)

   Poista
 5. Minulla ei ollut mitään ongelmaa. En edes huomannut, että kyseistä ilmoitusta olisi ollut (yleensä kyllä tarkistan) ja tilaus tuli normaalisti alle viikossa postiin.

  VastaaPoista