sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jos voisi

Innostuin taas siivoilemaan vaatekaappiani. Jo pitkään on jatkunut projekti täydellinen vaatekaappi. Kesken vieläkin. Tyhjennettyä olen kaappia saanut -vähän liikaakin. Taaperon kanssa tuntuu, etteivät vaatteet riitä pyykkipäivään asti. Muutenkin tulee taas(!) sellainen olo ettei kaapissa ole mitään päällepantavaa. Edelleen totean, että kaapista puuttuvat ne olennaiset osat. Parasta olisi jos koko kaapin sisällön voisi laittaa kerralla uusiksi -välttyisi niiltä "ostanpa tämän kivannäköisen paidan joka ei sovi minkään kanssa" ohilyönneiltä. Jos voisin vaihtaa kaappini sisällön samantien niin se voisi näyttää vaikka tältä.

Näitä kuvia voisikin käyttää ohjenuorana sitä täydellistä vaatekaappia kootessa...

2 kommenttia:

  1. mulla on ihan sama projekti. On vaan hitusen hankalaa ostaa ihan kaikkea haluamaansa :d Ja muutenkin. Ei viitsi vanhoja, mutta hyvinkin käyttökelpoisia riepuja roskiin viedä. Eli kunhan tulevat tiensä päähän tai väärän kokosiksi niin sitten vasta eroon. Ja onhan tässä vielä monta, monta vuotta aikaa hankkia täydellinen vaatekaappi. Kunhan eka kiinnittäis huomiota ostotottumuksiin !!

    VastaaPoista
  2. Oi joi, näyttääpäs hyvältä! Voisin ottaa noista kaappiini jokaisen, vain raha ja kroppa estää, pitäisi ensiksi karistaa muutama kilo jotta näyttäisivät hyvältä päälläni :)

    VastaaPoista