lauantai 5. tammikuuta 2013

Tikkaat työnurkkaukseenHieman kolkkoon ja hyllyjä kaivanneeseen työnurkkaukseen toin yhdet Ikean tikkaat. Nämä on alunperin ostettu yöpöydiksi mutta palvelivat siinä tarkoituksessa hyvin vähän aikaa. Sittemmin ovat olleet eteisessä, kylppärissä yms. Pikkuhiljaa etenee tuo työnurkkaus. Vielä tuntuu seinä melko paljaalta mutta auki on edelleen mitä seinälle laittaisi...4 kommenttia:

 1. Hei, muistatko mistä olet nuo "to do"ja "unpaid" lokerikot hankkinut? Ne on tosi kivannäköiset ja voisivat toimia täälläkin!

  Muutenkin kiva blogi ja kaunis koti sinulla, olen vasta vähän aikaa sitten jäänyt seurailemaan :)

  http://mylifelivingandloving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm...siitä on aikaa kun olen nuo hankkinut. Olisko ollut Kärkkäiseltä. Monessa paikkaa olen samankaltaisia nähnyt esim. kodin1:sessä on tainnut olla. Kiva kun olet löytänyt blogiini -pitää tehdä vastavierailu :)

   Poista
 2. Hei!

  Onko tyylisi nyt muuttunut muuton myötä. Ymmärtääkseni joskus tykkäsit kovinkin romanttisesta mutta sittemmin ispiraatiokuvat ovat kertoneet jo vähän modernimmasta suuntauksesta. Onko koti nyt kumpaa linjaa kun sait sisustaa "uudelleen" kaiken?

  Olisi kiva nähdä fish eye tyyppistä kuvaa kodistasi niin että huoneiden koko ja mittauhteet tulisivat esille, näkisi useampaa asiaa samaan aikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli on jossain määrin muuttunut. Ehkäpä tosiaan hitusen modernimpaan suuntaan -ei sillä, että viehätys romanttisempaan tyyliin olisi mihinkään kadonnut. Entinen koti itsessään oli jo niin romanttinen, että sinne se tyyli jotenkin paremmin istuikin. Uudessa kodissa hieman uusia tuulia. Kunhan saan asunnon mieleisekseni niin varmaan parempaa kuvaa kokonaisuudestakin on tulossa.

   Poista