maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hiustenhoidosta

Lupasin jo aikoja sitten tämän postauksen. Viimein sain aikaiseksi kuvailla käyttämäni tuotteet. Mietin myös puhunko myös muotoilutuotteista mutta jääkööt ne toiseen postaukseen. Keskitytään nyt ihan vain hiustenhoitoon.


Alkaisi olla kampaajakäynnin paikka...


Hiukset ovat minulle ulkonäössä asia johon panostan eniten. Hiuksia olen aina pyrkinyt hoitamaan hyvin ja laadukkailla tuotteilla. Luonto on onneksi myös suonut minulle hyvän hiuslaadun -hiukseni ovat paksut ja vahvat. Iän myötä hiukseni ovat muuttuneet hieman luonnontaipuisaksi mutta onneksi melko hillitysti. Hiukseni ovat luonnostaan tummat -vaikkakin värjään niitä tummemmiksi. Vaaleaa väriä olen kokeillut pari kertaa mutta vaalennus joudutaan tekemään raidoittamalla ja projekti on niin hidas, että yleensä kyllästyn kesken kaiken. Hiustyyliä tykkään vaihtaa usein -en arastele  rajujakaan muutoksia. Hius on kuitenkin uusiutuva luonnonvara. Nyt lyhyemmän hiuksen kanssa olen käynyt kampaajalla n. 1,5-2kk välein. Tosin nyt edellisestä kampaamokäynnistä on aikaa jo 4kk -kasvattelen lyhyttä hiustani nyt polkkapituuteen.Pesen hiukseni joka toinen päivä. Tämä pesuväli tuntuu sopivan hiuksilleni parhaiten. Olen jo pitkään käyttänyt miltei ainostaan Tigin tuotteita pesuun. Nyt käytössä on yllä näkyvä setti. Ihana karkkituoksu!


Kerran viikossa kuorin päänahan. Kuorintana Wella SP Clear Scalp Shampeeling
Kuorinnan jälkeen laitan hiuksiini tehohoidon. Jälleen Wellaa - Brilliance Treatment MaskTarvittaessa käytän vielä lisäksi hiuksiinjätettävää. Pitkien hiusten kanssa käytin päivittäin. Käytössä  Tigi rockaholic born to rock leave in detangler & defrizzer.

  
Jos teillä on joku todella hyvä suosikkituote niin suosituksia vastaanotetaan!

2 kommenttia:

  1. Nuo tigit on omia lemppareita. Suosittelen tigin spoil me, ehkäisee pörröisyyttä ja on hyvä jos tarvii hiukset uudelleenmuotoilla. Ihana tuoksu. Samoin tigin lakka masterpiece. saa yleensä 2 pullon paketissa tarjouksessa.

    VastaaPoista