maanantai 23. huhtikuuta 2012

Teemaviikon päätös

Viikkoni kuvina päättyy viikonloppuun jonka ajattelin ympätä saman postauksen alle. Viikonloppuna ehti myös vähemmän kuvaamaan joten tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. Hehkutin jo aiemmin gradun valmistumista. Noh..ohjaajat halusivat työhön edelleen korjauksia ja työtä on hiottu vieläkin. Perjantaina lähetin kuitenkin graduni virallisesti tarkastettavaksi. Nyt vain toivotaan ettei tule mutkia matkaan.
Sitten suuntasin Oulun keskustaan jonne K:n kummitäti S oli saapunut.

S menee kesällä naimisiin ja hänellä oli sovittuna puvun sovitus. Kaason ominaisuudessa lähdin mukaan.


S:än puku on kyllä kaunis! Meillä on monessa suhteessa S:än kanssa erillainen maku mutta puvun suhteen olemme näköjään samoilla linjoilla. Puvussa onkin hieman jotain samaa kuin omassa puvussani aikoinaan. Kyllä tuossa ihanuudessa kelpaa astella alttarille!S vietti meillä viikonlopun. Näihin viikonloppuihin kuuluu aina hieman herkuttelua.
Ja pitkiä aamiaisia.
Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen värjäsin itse hiukset. Mielummin kyllä antaisin kampaajan tehdä tämän homman vaikka melko helposti näin lyhyen hiuksen värjäys onnistuikin. Tulos oli todella tyypillinen -väri olikin tummempi kuin ajattelin. Olin jo unohtanut nämä kotivärjäyksen riemut..

Viikonloppuun kuului myös hääaskartelua.


Ja odotettu tyttöjenilta isommalla porukalla. Olipa kiva käydä pitkästä aikaa tuulettumassa ja höpisemässä tyttöporukalla!


Semmoinen viikonloppu täällä. Kivaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti