torstai 26. huhtikuuta 2012

Lisää ideakuvia

Vielä joitain lainattuja ideakuvia toukuun synttärijuhliin.

6 kommenttia:

 1. Nuo ovat ihan mahtavia ja varmasti toimivia kaveri- ja lapsisynttäreille :) On upeaa miten jaksetaan nykyään panostaa lasten syntymäpäivien eteen ja nähdä vaivaa koristelun ja tarjoilun eteen. Kyllä nuo perinteisen suomalainen kakku- ja voileipäkakkutarjoilun voittaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihana järkätä juhlia ja miettiä teemoja -lapsen kohdalla tätä pääsee varmasti vielä tulevaisuudessa toteuttamaan hyvin.

   Poista
 2. Viitaten aiempaan postaukseen, jossa pohdit kotikuvien laittoa enemmän blogiin; kannatetaan! Minä ainakin katselen todella mielellään kuvia teidän kodista, ihan vaikka joka päivä! Ja ihan samaa mietin aina itsekin, musta tuntuu että kerta toisensa jälkeen kuvaan niitä samoja paikkoja, samasta kuvakulmasta ja mikään ei muutu... Minä vielä ostan aika harvoin mitään uutta, joten aika vähän mitään uutta esiteltävää koskaan on... Mutta toisaalta yritän juuri muistaa sen, että kaikista mieluitenhan itsekin katselen kerta toisensa jälkeen kuvia ihmisten omista kodeista, vaikkei niissä mitään "uutta" olisikaan! Siis pyydän: Paaaaljon kuvia teidän kodista tänne! :)

  Pakko vielä pyytää: Jos voisit ottaa sanavahvistuksen pois kommentoinnista, nuo on megaärsyttäviä, kun näin illalla ei meinaa enää sikkurasilmillä saada niistä mitään selvää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä varmaan moni sisustuspainotteisemman blogin kirjoittaja pohtii. Kun ei niitä muutoksia niin usein kotona tapahdu -varsinkaan nyt hoitovapaalla kun kotiin ei hirveästi pysty panostamaan rahallisesti :D Mutta kiva jos samat vanhat nurkat kiinnostaa! Otin tuon sanavahvistuksen pois -hyvä kun sanoit! Inhoan niitä itsekkin mutta en ole edes ajatellut, että onhan se päällä omassakin blogissa.

   Poista