torstai 12. huhtikuuta 2012

Väriä pintaan


Sain pitkästä aikaa testattavaksi tuotteita Yves Rocherin yhteistyökampanjan kautta. Sattui enemmän kuin sopivasti sillä kaipailinkin reissuun väriä pintaan. Ja tuotteet tupsahtivat postilaatikkoon juuri sopivasti pari päivää ennen lähtöä.


Paketista löytyi vartalonkuorinta ja  itseruskettava kasvoille sekä vartalolle.


Kuorinnasta tykkäsin kovasti. Tuoksu oli erikoinen mutta miellyttävä. Itseruskettavaa oli helppo levittää vartalolle suihkepullosta. Tuoksu oli melko makeahko. Myöhemmin "tuoksu" iholla oli samanlainen kuin muitakin itseruskettavia käytettäessä -tuolta ei taida välttyä minkään merkin itseruskettavan kanssa..? Lopputulos oli yllättävän tasainen ja yhdellä käyttökerralla aikaan sai luonnollisen oloisen päivetyksen. Tätä pitää käyttää useamminkin -olen vain todella laiska käyttämään itseruskettavia vartalolle. Suosikikseni nousi kuitenkin kasvovoide jolla sai aikaan kauniin ja luonnollisen värin. Anttis tykkää! Tämä jää varmasti viikottaiseen käyttöön tällä kalkkilaivan kapteenilla.

4 kommenttia:

 1. Mä sain noi samat tuotteet. Olinkin jo ihmettellyt, et eikö enää saakkaan tuotteita testattavaksi kun ei ollut Rocherilta kuulunut pitkään aikaan mitään. En ole ennättänyt testaamaan vasta kuin tuon kuorinta-aineen ja siitä tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelin minä. Sitten jotenkin ihan yllätyin kun uudet tuotteet tulivat :D

   Poista
 2. Löysin ihanan blogisi erään toisen blogin kautta. Nyt klikkaan lukijaksi ja toivotan sinut tervetulleeksi minun blogini lukijaksi :)! Ja tuo itseruskettava ois ihana käyttää, mutta se tuoksu tai ehkä paremminkin haju on aikasta tyrmäävä..luin jo innossain kun puhuit tuoksusta ja sitten se pettymys jos sama tuoksu tulee kuitenkin :/! Mutta ihanaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne. Sinun blogissasi olenkin joskus piipahtanut ja tulen toistekkin. Liekkö tosiaan sellaista itseruskettavaa jossa tuota hajua ei olisi.. :(

   Poista