torstai 2. elokuuta 2012

Kesän suosikkivaatteet

Tämän kesän suosikkeja ovat olleet ehdottomasti trikoomekot. Helteellä menee sellaisenaan, yleensä kuitenkin legginsien kanssa. Viileämmällä ilmalla neule päälle. Superhelppoja vaatteita joissa on voinut rauhassa rymytä pojan kanssa. Kohta joutavat jo kuitenkin varastoon ja on aika miettiä syksyisempää päällepantavaa. 
Jokos muut miettivät syysvaatteita?

4 kommenttia:

 1. Mä oon ehkä sillee ihan pikkusen miettinyt ;) En vaan halua vielä luopua tästä kesästä. Mä en voi käsittää miten aika menee näin nopeesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kun alkukesä oli vielä niin jäätävän kylmä niin tuntuu, että kesä hurahti ihan hetkessä ohi. Noh..syysvaatteiden miettiminen on onneksi kivaa :)

   Poista
 2. Trikoomekoissa ja legginseissä ollaan täälläkin oleiltu kesä,kun se tosiaan vauva-arjessa on helpoin kesäasu. :) Tänään piti käydä jo kaupungilla haistelemassa syysmuodin tuulia, mutta yllättävän paljon oli vieläkin vaan kesäalen loppusatoa (eli niitä mitä kukaan ei huoli...) joka paikassa.

  VastaaPoista
 3. Enpä ole vielä miettinyt, mutta onneksi ei ole täällä eteläisessä suomessa vielä tarvinnutkaan, tänäänkin on ollut lähempänä 25 lämmintä ja lyhyillä sortseilla ja hihattomalla topilla on menty. Ihanaa, kun saa vielä kesästä nauttia, onkin ollut aika kurjat kelit tänä kesänä, joten onneksi vielä jatkuu. Mutta, mutta, pitäisi ehkä jo hieman noita syksyisempiä vaatteita jo sillä silmällä katsella, etenkin tuon pojan osalta.

  VastaaPoista