keskiviikko 8. elokuuta 2012

Työvaatteita

Olen alkanut siirtämään kesävaatteita suosiolla syrjempään ja käymään läpi kesäkuussa tyhjennettyä vaatekaappia (raivauksesta postaus täällä). Ihanahan tyhjä vaatekaappi on mutta työvaatetta sieltä ei paljon löydy. Töihin minun ei tarvitse kovin virallisesti pukeutua -siistit ja asialliset vaatteeet riittävät. Siltikään ei nykyinen vaatekaapin sisältö riitä. Kaupoille tässä joutuu. Monikäyttöisiä perusvaatteita kaipailen kaappiin edelleen. Odotan esimerkiksi me&i:n uutta mallistoa innokkaana. Tänä syksynä naistenvaatteita on kuulemma reilusti enemmän. Odottelen josko mallistosta löytyisi tuttuun tapaan joku perusmekko/tunika joka kävisi moneen käyttötarkoitukseen. Työvaatteita miettiessä rakentelin jälleen kollaasejakin. Minusta kollaasien teko on hyvä tapa miettiä mitä kaapissa olevista vaatteista saisi aikaiseksi ja mitä sinne tarvittaisiin lisää. Anttiksen vaatemietteet kollaasien muodossa olkaatte hyvät!6 kommenttia:

 1. Mistä toi ihana konjakin ruskea laukku on??

  VastaaPoista
 2. Hyviä settejä, noi kelpais mullekin töihin enemmän kuin hyvin :).
  Millä ohjelmalla muuten teet kollaaseja?

  VastaaPoista
 3. Kaikki kolaasit on tehty Polyvore:lla http://www.polyvore.com/ Vaatteiden alkuperät jäävät yleensä huomioimatta kun etsin jotain tietynlaista Polyvoren "varastosta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin arvelinkin, sitä olen joskus itsekin käyttänyt, mutta mulla menee aina ikä ja terveys löytää sieltä "juuri se oikea" :D, niin halusin vain tarkistaa, että onko olemassa vaihtoehtoa.

   Poista
 4. Ihania vaatteita kaikki, kelpais myös tänne!

  VastaaPoista
 5. Ihania!
  Jahas.. jäikin mietityttämään, kun juuri tuollaisen pitkän sinisen kauluspaidan heitin kirppiskasaan..

  VastaaPoista