lauantai 11. elokuuta 2012

Vitriinistä vaatekaapiksi

Muistatteko tämän postauksen? Arvuuttelin mitähän projektistani on tulossa. Noh..tässäpä tämä lopputulos nyt olisi.
Olen jo pitkään etsiskellyt vanhaa tai ainakin vanhahtavaa kaappia K:n huoneeseen vaatekaapiksi. Samaan aikaan olen yrittänyt päästä eroon vanhasta vitriinistä -en vain yhtään enää lämpene vitriineille vaan haluan kaiken suljettujen ovien taakse. Pitkään tuo vitriini pyöri K:n huoneessa vain romukerääjänä. Sitten yksi päivä välähti -miksipä ei tehdä vitriinistä (joka kuitenkin oli sitä tyyliä jota haeskelin) vaatekaappia? Alesta löytyi vielä sopivat paneeliverhot joita vain hieman lyhensin. Verhot kiinnitettiin paikoilleen verhovaijereilla. Yksinkertaista!Ja hitsi miten tyytyväinen olenkaan tähän ratkaisuun! Vitriini sai uuden elämän todella pienellä rahalla ja kaappi sopii huoneeseen hyvin. Ja toista samanlaista ei varmasti tule vastaan!7 kommenttia:

 1. Kiva idea! Itsekään en tykkää vitriineistä, tai avohyllyistä, kaikki täytyy saada piiloon. Täytyypä muistaa tämä idea, sen verran kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Onpas onnistunut muutos! Hyvää hyötykäyttöä ja vielä todella edullisesti.
  Ja kun verhoihin kyllästyy niin eikun uudet tilalle ja ilme muuttuu kertaheitolla :)

  VastaaPoista
 3. TAHTOO tuon vitriinin ittelle! :D Hyvännäkönen! ONNEKSI et päässy erroon tuosta :)
  Mulla OLI aiemmin minimalistisen kauven aikana, että kaikki piiloon mutta nyt mieli on muuttunu ja sain valkosen vitriinin keittiöön ja ai ku son kiva ja ihana :)

  VastaaPoista
 4. Wow! Hieno siitä tuli! Sinulla on kyllä silmää sisustuksen kuin myös vaatetuksen suhteen.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea. Nyt olenkin kahden vaiheilla, pitäisi tuo pieni vaatekaappi myydä pois ja ostaa tilalle Ikeasta Billy-sarjan kehikko. Lasiovet täältä jo löytyykin. Katsellaan, katsellaan.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva vaatekaappi! Kaunis ja aivan omanlaisensa. :)

  VastaaPoista