keskiviikko 15. elokuuta 2012

Me&I syksy

Tänään se ilmestyi -Me&I syysmallisto! Ja kyllähän minä sitä kovasti odotinkin. Varsinkin tuota laajempaa naistenmallistoa. Lastenvaatteista löytyi myös herkkuja kuoseja -varsinkin vauvoille. Voih! Harmi vain kun K:lle ei enää yksinkertaisesti kannata jemmata kauheasti bodyja vaan kohta aletaan siirtymään paitoihin. Omat suosikkini tulevat  tässä:


Mitäs te tykkäsitte uudesta mallistosta? Koko malliston pääset katsomaan täältä. 

11 kommenttia:

 1. Nuo naisten housut on minullakin hankintalistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös vakavasti harkitsen. Sääli kun kaikkea ei voi ostaa :D Pitää varmastikkin kutsuilla sovittaa mikä noista on sellainen pakkosaada juttu.

   Poista
 2. Videossa oli tosiaankin herkkuja, mutta meillä ollaan myös siirtymässä paitoihin, joten ne saavat jäädä. Toisaaltaan uusi kausi toi muutenkin mukanaan monenlaisia pakko saada -juttuja.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköisiä vaatteita.

  Öh, miksi paitoihin? Itse pienten kanssa päiväkodissa työskennelleenä suosittelen kyllä bodeja jopa kolme vuotiaalle ettenkin talvella jolloin puserot nousevat helposti haalareiden sisällä paljastaen selän pakkaselle. Tai sitten laittaisin puseron alle edes vähintään lyhythihaisen bodyn. Ja vaikka saattaa tuntua siltä, että haalari suojaa, niin ei se silti yksinään jaksa arkaa lapsen selkää lämmittää. Etenkin jos lapsen liikkuminen on vielä paksuissa talvivaatteissa hieman hankalaa.
  Tämähän on toki siis vain minun mielipiteeni (ja muutaman kolleegani), jokainen tekee toki niin kuin itse katsoo lapselleen parhaaksi. Ja kyllä meilläkin tullaan varmasti käyttämään välillä ihan tavallisia paitoja ilman bodeja, talvellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kiitos kommentistasi. Olen nimittäin pyörittänyt tätä yläosa-asiaa päässäni jo pidemmän aikaa. Toisaalta olen järkeillyt, että syksyllä ja talvella ulos ja varsinkin päiväkotiin bodyt olisivat ihan asiaa mutta kotona paita tuntuu helpommalta. K:n kanssa pukeminen on haastavaa ja potalle harjoittelu sujuisi helpommin paidan kanssa. Olenkin hommannut K:lle jonkin verran bodeja syksyksi ja talveksi. Seuraavaksi ajattelin täydentää kaappia paidoilla. Luulen, että ihan sinunkin kommenttisi kannustamana pidämme bodeja enemmän päiväkodissa ja paitoja taas kotikäytössä.

   Poista
 4. Ymmärrän hyvin, että pukeminen voi olla haastavaa, meillä poika makaa sylissä selkä kaarella ja sätkii ja potkii, kiukun kera. Mutta, hoidossa K tulee todennäköisesti olemaan sen verran vieraskorea, että bodyn pukeminen onnistuu. Oletkos muuten kokeillut laittaa bodysta vain keskimmäisen napin kiinni, yleensä pysyy silläkin ja jos on vaippa ei mene kangaskasn kankkujen väliin :) Säästää tuo yksinappi aekä lapsen, että äidin hermoja. Äärimmäisessä tapauksessa voi jättää napit koknaan auki, seuraa kuutenkin paremmin selkää kuin pusero, näyttää ehkä hullulle, mutta toimii hätätapauksissa :)
  Ps. Olen itse aika tarkka siitä kuinka lapsi puetaan esim. oikean väriset sukat :)

  (seuraa = suojaa. Puhelimella on hankala korjata kirjoitusvirheitä jälkikäteen jollei halua pyyhkiä kaikkea tekstiä mitä virheen jälkeen on kirjoittanut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo monesti laiska äiti napittaa bodyn yhdellä napilla. Hoidossa on kuulemma antanut pukea oikein nätisti päälle. Niinpä se menee, että muualla ollaan vähän vieraskoreita...

   Poista
  2. Toisaalta se että äidille voi olla hankala, kiukuta ja näyttää tunteensa kertoo vain äärettömästä luottamuksesta ja siitä kuinka tärkeä äiti on :) Ei sitä toki aina ole sillä hetkellä helppo muistaa..

   Poista
  3. Niin äärettömän totta :)

   Poista