torstai 20. syyskuuta 2012

Kosmetiikkaa -hutiostokset

Lupasin tuossa taannoin listata hutiostoksia kosmetiikan saralta. Nykyään minulla on jo paljon luottotuotteita ja uusia juttuja kokeilen yleensä suositusten perusteella -niinpä huteja enää harvemmin tulee. Tässä kuitenkin muutama huti joka tulee heti ensimmäisenä mieleen.


Rainbow silmämeikinpoistoaine. Mikähän pihiyskohtaus se minuun iski kun tämänkin kassalle kiikutin? Kotona aloin poistaa silmämeikkiä ja ihan oikeasti tarkistin, että enhän oikeasti valele kynsilakanpoistoainetta silmiini -niin paljon kirveli. Roskiin meni.

Gina Tricot ripsentaivuttimet. Edelliset markettiversiot vetelivät viimeisiään ja muistin sen sattumoisin Gina Tricotin kosmetiikkaosastolla. Ajattelin, että eivätköhän nämä saman asian aja -väärässä olin. Eivät vaan toimi....

Lumenen ripsarit. Tykkään Lumenesta merkkinä tosi paljon mutta mikä ihme näitä ripsareja vaivaa? Oikeasti? Kaikki kokeilemani ovat olleet kuraa.

Mitäs hutiostoksia teillä on ollut?

4 kommenttia:

 1. Hmm. Joku Pirkan/tai muun vastaavan hiuslakka tuli kerran ostettua. Virhe..

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti myös tuotteen käyttäjällä on väliä, minulla on tuota rainbow-silmämeikinpoistoainetta ja hyvin toimii! Samoin kuin tuosta lumenen mustikkamaskarasta tykkäsin kyllä kovasti :)

  ♥ Leetta
  leeetta.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mulla on raindown kasvovesi se kuivatti mun ihon todella pahasti. Pettymyksiä on yleensä ollut nää halvemmat kosmetiikkatuotteet esim lidlin suihkusaippuat, H & M:n hajuvedetm rainbown kosmetiikka, kone hiuslakka. Ne on just sellaisia hutiostoksia mitä tarttuu mukaan kun hinta on niin halpa.

  VastaaPoista
 4. Hitsi! Just ostin tuon Lumenen mustikkaripsarin. Jospa toimis mulla. -S

  VastaaPoista