lauantai 1. syyskuuta 2012

Lastenhuone

Yhtä projektia varten kuvailen kotiamme huone kerrallaan. Kotikuvia on blogissa nykyään niin harvakseltaan, että joutavat nämä kuvat tännekkin. Eihän kotona mitään radikaaleja muutoksia ole tapahtunut mutta jotain pientä jokaisessa huoneessa. Aloitetaan nyt K:n huoneesta.Järjestys on K:n huoneessa muuttunut. Sohva muutti pitkälle seinälle ja vitriinin muututtua vaatekaapiksi vaihtoi sekin paikkaa. Nyt tilaa jää enemmän leikeille. Ikävä vain, että K hoksasi juuri, että sohvalle kiipeämällä pääsee kurkkimaan ikkunasta (ja samalla repimään verhoja tankoineen alas). Siellä poika napottaa nokka ikkunassa kiinni ja huutelee "mummmiiiii!". K:sta on tullut kova mummo/mummifani ja nyt päivittäin tuntuu odottavan, että jompikumpi tulisi kylään. Kovasti K käy myös kuvitteellisia puhelinkeskusteluja mummon kanssa. Välillä on ihan sydäntäsärkevää kun toinen huutelee koko päivän mummoja...


Matkalaukku piti siirtää kaapin päälle -K kun yltää jo lipaston päälle ja on jo muutamaan kertaan meinannut tiputtaa laukun päälleen.


Mietin pitkään mitä vauvamuistoja kehystän pienten sukkien lisäksi. Lopulta kehyksiin päätyivät kastetuohukset. Viereen hyllylle pääsivät K:n omat ikonit -toinen muisto nimenannosta.

Ja kun äiti yrittää kuvata käy pikkuapuri laittamassa paikkoja uusiksi...


10 kommenttia:

 1. Ompa ihanan näköinen huone :)!

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten ihana huone pikku-K:lla ja vieläpä niin nätin värinenkin! Onko teillä ollut tuo sohva muuten kovassa käytössä lastenhuoneessa? Mietitään tässä, kannattaisiko meidän hankkia tulevan vauvamme huoneeseen mieluummin nojatuoli vai sohva? Mitä mieltä olet teidän käyttökokemusten perusteella?

  -hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä olisiko sohvaa tullut hommattua jos se ei meiltä olisi jo alunperin tuosta huoneesta löytynyt. Osoittautui kuitenkin tosi käteväksi. Suurin hyöty öisin jos K on sairastanut yms. ollut muuten itkuisempi -on helpompi jäädä itsekkin sohvalle nukkumaan kun ravata makuuhuoneen ja lastenhuoneen väliä. Mies on saattanut myös joinain öinä nukkua K:n kanssa samassa huoneessa antaen minun nukkua. Tuossa suhteessa siis sohva on loistava olemassa. Päiväkäytössä riittäisi pelkkä nojatuolikin.

   Poista
 3. Kivannäköistä! Ja niin siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pienen hetken vain. Ei mennyt montaa hetkeä kun K laittoi ranttaliksi :D

   Poista
 4. Meillä on samanikäinen tyttö kuin teidän K. Ja meillä myös käydään "puhelinkeskusteluja" mummun kanssa. Muutenkin mummut ja papat ovat ihan in nyt :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että muillakin on näin. Mummia ja mummoa odotellaan kylään päivittäin. Oikein loukkaantui eräälle vieraalle kun ei ollutkaan mummo :D

   Poista
 5. Hauska kuva tuo missä K viipottaa menemään :D Osaan kuvitella vauhdin, sitä piisaa meilläkin, ei pysy poika, eikä tavarat hetkeäkään paikallaan :)

  VastaaPoista