maanantai 24. syyskuuta 2012

Yves Rocher suosikit

Blogiyhteistyön kautta ovat Yves Rocherin tuotteet tulleet tutuiksi. Keräsin tähän omia suosikkejani kyseiseltä firmalta.Kynsilakat! Tuo pastelli on ehdottomasti suosikkini. Kiiltokynsilakat ovat myös huippuja (nuo molemmat sävyt löytyvät muuten tilaajalahjojen joukosta juuri nyt). Kynsilakan pikakuivattaja on myös tälläisen tohinatoopen pelastus (kirkas pullo etualalla)Botanical Expertise voide kuivalle iholle -tämä pelastaa rutikuivan ihon!


Monoi-öljy. Klassikko. Kesätuotteiden ykkösjuttuja. Helmiäisluomiväri. Tykkään näistä varsinkin juhlakäytössä. Suosikkini on tuo kuvassa näky harmaa sävy.

Alennuskoodilla NEW1209F saa nyt 5e alennusta 20e arvoisista tilauksista. Ja kaupan päälle tietenkin tilaajalahjat -valittavana on esimerkiksi juuri noita mainitsemiani lakkoja.


7 kommenttia:

 1. Kynsilakan pikakuivattaja! Täytyy ostaa. Noi Yvesin kynsilakat on muuten laadukkaita, ja muutkin tuotteet nykyään. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Monoi öljy kuuluu minun kesäkosmetiikkaan aina ja ehdottomasti.
  Tuo kynsilakan pikakuivattaja taitaisi olla se seuraava must-hankinta, nykyisin kun ehdin lakkaamaan kynteni ainoastaan illalla hämärässä. Jos yritän projektia päivällä, niin aina onnistun sen sitten tuhrimaan ennenkuin ehtii kuivua :)

  VastaaPoista
 3. I am tгulу hаppy to glancе at this
  webρage posts which іncludes plenty οf helρful informatіon, thanks for ρroѵidіng thеѕe іnfоrmаtіon.  Heгe іs my ωebsitе ... http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

  VastaaPoista
 4. The belt could be worn wherever so you can get a fantastic operate out taking a cat nap
  or washing house.

  Review my homepage: Flex Belt Discount

  VastaaPoista
 5. Make confident your ab belts have a diverse toning plan.


  My blog ... www.prnewswire.com

  VastaaPoista
 6. Greаt beat ! I ωish tо аpprеntice while уοu аmenԁ youг ωeb sitе, hοω сan i subsсrіbe
  foг a blоg web sіtе?
  The aсcount aided me a acceptablе dеal.
  I hаve been a little bіt familiar
  of this yοuг broаdсast offeгеd bright transρагent conсеpt

  Feеl fгее tο vіѕіt my pagе
  :: V2 Cigs Reviews

  VastaaPoista
 7. Hello νerу сool wеbsite!! Guy .
  . Excellent .. Wοndeгful .. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am satisfied to find numerous useful info here within the submit, we'd like worκ out еxtra stгategies in this rеgarԁ, thаnk yоu for shаring.
  . . . . .

  Visit my webѕite http://www.bostoncrab.com/KimsmzStu

  VastaaPoista