sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Yksi pieni paljastus

Nyt olisi aika kertoa täälläkin uutinen jonka on voinut viime aikoina lukea monesta muustakin blogista. Hieman jo loppukesästä vihjailinkin, että muutoksen tuulet puhaltavat. Blogimaailmaan on syntymässä uusi mielenkiintoinen konsepti jossa myös mansikkala on mukana. Virallista tiedotetta lainaten:

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti.

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta.
Tähän yhteistyöhön liittyen blogin sivupalkissa näkyy TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Blogi itsessään tulee jatkamaan samalla linjaa kuin ennenkin ja osoite pysyy samana. Mielenkiinnolla odotan tätä tulevaa projektia ja mitä kaikkea se taas tuokaan tullessaan. 

1 kommentti:

  1. Onnittelut Inspiraatioon pääsystä! Kuulut niin mun lemppariblogeihin ja ymmärrän hyvin että sut haluttiin sinne mukaan. Jään innolla seuraamaan mitä tuleman pitää!

    Sandra

    VastaaPoista