torstai 10. helmikuuta 2011

Pakkelia naamaan

Tänä aamuna huomasin mineraalipohjani vetävän viimeisiään. Äkkiä tilaus Feeluniquelle. Muitakin tilattavia juttuja varmasti olisi mutta tähän hätään en niitä ehtinyt miettimään. Onneksi tuo kyseinen firma on siitä kiva ettei postikuluja tule joten joka tuotteen voi tilata vaikka erikseen.Helmikuun saldoon tuli siis lisää tänään 23,5e

5 kommenttia:

 1. Hei! Voisitko kertoa miten tuolta Feeluniquelta tilaaminen tapahtuu? Maksetaan luottokortilla? Tulee suoraan kotiin? Ilman mitään tullihässäköitä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tilaaminen on helppoa. Rekistöröidyt vain ja maksu tapahtuu luottokortilla tai electronilla. Itselläni on Nordean kortti ja ainakin tuolloin maksaessa pitää vahvistaa maksu vielä verkkopankin kautta (automaattisesti heittää verkkopankin sivuille). Kun pitää tilaukset pieninä (raja on muistaakseni siinä 45e paikkeilla) niin ei tarvitse tullin kanssa leikkiä. Postimaksuja ei tule erikseen joten isompi tilaus kannattaakin jakaa osiin -tilata sitten vaikka joka tuote erikseen! Paketti toimitetaan kotiin ja toimituksessa kestää yleensä noin viikko. Äärettömän vaivatonta ja huomattavasti edullisempaa kosmetiikkaa kuin Suomessa. Muistelen, että olisin jossain nähnyt tuon ostamani pohjan hintana 55e suomessa kun se tuolla on tuon 23,5e.

  VastaaPoista
 3. Tuolla alempana postauksessa on kauniin värinen Mariskooli (vaalenpunainen), kertoisitko mikä väri on tarkalleen?
  Kiitos!
  Minna

  VastaaPoista
 4. Minna: Kysessä ei itseasiassa ole aito Mariskooli. Sain sen juuri erään lahjan mukana joten tarkemmin en kyseisestä kupista tiedä :)

  VastaaPoista
 5. Okei, kiitos kuitenkin vastauksestasi!
  Minna

  VastaaPoista