tiistai 1. helmikuuta 2011

Ja mitäs se sitten maksoikaan?

Lähitulevaisuudessa äitiyspäivärahoille ym. tipahtaminen on saanut miettimään omaa rahankäyttöä. Mihin rahaa oikein kuluu? Itseäni rupesi mietittymään esimerkiksi se, paljonko rahaa tulee käytettyä omaan ulkonäköön? En koe, että tuolla saralla olisi mitään suuria säästöjä mahdollista tai tarpeellista tehdä mutta itseäni tämä rupesi vain kiinnostamaan. Ulkonäöstä huolehtiminen kun on minulle itselleni tärkeää ja se on sitä omaa aikaa josta ei mielellään rupea aivan äärettömyyksiin tinkimään (tietenkin lapsen myötähän muutoksia on varmasti luvassa) 

Kuinka moni osaa heittää arviota omasta rahankäytöstä kauneudenhoidon saralla? Voisin tietenkin heitellä jonkun noin lukeman mutta liekkö sillä mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Niinpä päätin kuukauden ajan seurata mihin rahaa tuolla saralla oikein uppoaa. Listailen siis helmikuun ajan niin kosmettiikaostokset kuin kampaajakäynnitkin yhteen. Yhteenvedon kuusta tuon sitten tänne bloginkin puolelle. Tietenkin pitää ottaa huomioon, että kulut varmasti heittelevät suurestikkin kuukausien välillä -ainahan esimerkiksi kaikki tuotteet loppuvat yhtä aikaa. Mutta varmasti yhden kuun menot antavat jonkinlaista osviittaa kulutuksesta.
6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Luin kerta istumalta blogisi läpi ja tämähän menee heti suosikkeihini!
  Tosi kivaa luettavaa ja silmää miellyttäviä kuvia.

  Kerrotko vielä millaiset hiustenpidennykset sinulla oli silloin häiden aikaan?

  Ja onnea pikkuisen odotukseen :)

  T. Eija

  VastaaPoista
 3. hei kiva idea tällanen :). mielenkiinnolla ootan sun rapottia sit helmikuun jälkeen!

  ei se kommentoija oo vastannu niistä tulppaanivinkeistä, joten ehkä mä uskallan niitä käyttää? ei kai ne nyt mitään valtionsalaisuuksia ole, varmaan googlestakin löytyis samanlaisia vinkkejä ;)

  VastaaPoista
 4. Eija: Kiva kuulla, että olet viihtynyt blogin parissa. Häissä minulla oli teippipidennykset plus kampauksessa vielä vähän ekstraa.

  S: Eiköhän :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea! :) Itse voin kyllä sanoa omasta tilanteestani sen verran, että voisin kyllä käyttää joskus hieman enemmänkin. Aika harvoin tulee mitään meikkejä tai muita osteltua. :)

  VastaaPoista
 6. Nanna: Välillä niinkinpäin. Kauneudenhoitoonhan saisi kyllä uppoamaan pienen omaisuuden jos sellaiseen olisi varaaa :D

  VastaaPoista