maanantai 31. tammikuuta 2011

Hurmaavia mammavaatteita

Kävin kurkkaamassa millainen on Nellyn äitiysvaatetarjonta. Muutaman jutun kotiuttaisin sieltä ilomielin.4 kommenttia:

 1. kauniita mammavaatteita!! varsinki toka ja neljäs :)

  VastaaPoista
 2. S: Nuo kelpaisivat kyllä omaan kaappiin. Varsinkin mekoista ja tunikoista tykkään tosi paljon. Tosi käteviä raskausaikana.

  VastaaPoista
 3. Upea tuo takki! Itse työskentelen vaatekaupassa ja meillä on myös äitiysmallisto niin olen huomannut että viimeisen vuoden aikana, kun on tullut paljon tunikamalleja, ei ole niin väliä ostaako äitiysvaatteita vai ihan "normivaatteita" koska tunikat menevät kumpanakin aikana hyvin. Tietysti housuissa on eri asia, mutta olen huomannut että asiakkaat suosivat tuotteita, jotka eivät ole suunnattu vain äitiyden ajaksi vaan ovat monikäyttöisiä muutenkin! Ja niinhän se onkin ja todella kätevää! Ylläolevat vaatteet ainakin vaikuttavat siltä että pystyisi käyttämään myös hyödyksi raskauden jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Joanna: Itsekkin olen hankkinut monta tunikaa ihan "normimallistosta" raskausajalle. Tai sitten monet äitiyspaidat ovat sellaisia joille voisi olla käyttöä myös raskauden jälkeen. Onhan se vähän sääli ostaa vaatetta vain muutamaa kuukautta varten. Housut ovat sitten juttu erikseen..ainakaan omalla kohdalla ei vain onnistuisi matalien housujen käyttö -äitiyshousut ovat ihan pakolliset.

  VastaaPoista