perjantai 28. tammikuuta 2011

Hot or not?

Indiedaysin blogeissa on viimeisen viikon aikana näkynyt noita uusia Kokon ruusukuosisia astioita. Pari viikkoa sitten äimistelin kaupassa samaisia kuppeja. En heti edes tajunnut niiden olevan meiltäkin löytyvää Koko sarjaa!Indiedaysin blogien kommentteja lukiessa totesin, että kuosi on saanut yllättävän hyvän vastaanoton. Mites te? Minua kiinnostaisi tietää onko tämän blogin lukijoista kuosi ihana vai kamala? Itse en näille lämmennyt..en sitten yhtään. En mahda mitään sille, että varsinkin tuosta pinkistä kuosista tulee aivan järkyttävät ysäritakaumat. Ei ole Anttista varten nämä kupit.

11 kommenttia:

 1. täällä yks joka ei oo lämmenny noille :D en sit yhtään! jätän hyllyihin muiden ostettaviksi :P

  VastaaPoista
 2. Ei uponnut minullekaan, vaikka yleensä Iittalan astioiden kuoseista tykkäänkin. Suoraan sanoen aika hirveet..

  VastaaPoista
 3. S: Juu saavat muut minunkin puolesta ostaa. Ei ole meille tulossa.

  Heidi: No suoraan sanoen kyllä :D

  VastaaPoista
 4. Kamalat.
  Yksiväriset Kokot, tai lähinnä valkoiset, on kauniita, mutta noi ruusukuosit... :P

  VastaaPoista
 5. Täh.. Minusta erityisesti nuo oranssit astiat piristäisivät keväistä aamiaiskattausta mitä mainioimmin! En siis koko pöytää niillä täyttäisi, vaan pari astiaa sinne tänne väriä tuomaan :-)

  Likelike ;) Punaisista en kyllä tykkää minäkään.

  VastaaPoista
 6. Päivä: Minunkin suosikiksi nousevat valkoiset. Lisäksi meillä on ruskeita ja nyt himoitsen vaaleansinistä.

  Heidi: Mukava saada vastakkainenkin mielipide. Nämä kyllä jakavat ihmiset kahteen leiriin.

  VastaaPoista
 7. Yök! Pinkki kuosi on lähes sama kuin ala-asteajan pitkissä kalsareissa, oranssi on muuten vaan kamala.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Ahahahhaaa! Tiedätkö meinasin aluksi kirjoittaa postaukseen, että tuosta pinkistä tulee mieleen ne lapsuuden kukkakuvioidut pitkikset :D En siis ole ainut jolle tuli tuo mielikuva.

  VastaaPoista
 9. Jep, kyllä tuo pinkki muistuttaa niitä ala-asteajan pitkiksiä, ei voi mitään. En siis minäkään oikein lämmennyt uudelle kuosille. Sen sijaan ajattelin ehkä täydentää astiakaappia Pentikin punaisella Eden-sarjalla.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että joku uskaltaa setään sanoa suoraan, mitä mieltä noista on. Naurattaa vähän tuo Indiedaysin kampanja: bloggaajat yrittävät kuin väkisin löytää noista jotain positiivista ja esittelemisen arvoista :P Toki voihan olla niinkin, että jotkut ID-bloggaajat noista ihan aidoisti tykkäävät, eihän sitä voi tietää?

  Miun mielestä nuo on kuitenkin ihan kauheat! Eroaa niin paljon KoKo-sarjan muusta värimaailmasta ja muotokielestä. Sini-violetti-punaisesta tulee mieleen tosiaan ne ala-aste ajan pitkikset ja mustikoilla värjäytynyt aamiaskaurapuuro ja oranssista ketsuppi-sinappi-sekoitus.

  Muistan, kun ensimmäisen kerran näin noita kaupan hyllyssä, niin ajattelin, että viimeistään vuoden vaihteessa noita myydään -70% alennuksella jossain peränurkan alelaarissa...

  t.tiiu

  VastaaPoista
 11. Sinisilmä: Todellakin muistuttaa!

  tiiu: Minäkin mietin kuinka moni ID bloggaajista todella astioista pitää. Sääli tietenkin jos joutuu väkisellä esittelemään ja kehumaan jotain josta ei rehellisesti voi sanoa pitävänsä. Mutta selkeästi nämäkin miellyttävät osan silmää. Makuja on niin monia :)

  VastaaPoista