perjantai 14. tammikuuta 2011

Hemmotteluviikko

Kuinka moni kaipaa arkeensa enemmän hemmottelua nostaa käden ylös! Heh..uskoisin, että tässä kohtaa nousisi useampikin käsi. Yleensähän sitä pärskii arkea menemään ja unohtaa aina välillä, että itseäänkin on hyvä hemmotella jo ihan oman jaksamisen takia. Näin tammikuussa odotellaan innolla kevättä mutta ihan tosissaanhan ainakin täällä pohjoisessa päivä on vielä surullisen lyhyt vaikkakin pitenemään päin. Joulun ja ihanien lomien muistokin kaihertaa vielä pienesti mieltä. Nyt kaivataan piristystä, että selvitään kevääseen! Minä päätin haastaa itseni hemmotteluviikkoon. Eli tästä päivästä eteenpäin viikonajan mietin joka päivälle jonkun pienen jutun jolla hemmotella itseään ja piristää päivää. Mitään suuren suurta sen ei tarvitse olla mutta jotain kivaa arjen keskelle. Voisin myös haastaa lukijani -nyt kaikki pitämään huolta omasta hyvinvoinnista!


6 kommenttia:

 1. kerroppa sitten tännekin mitä kaikkea kivaa itsellesi keksit, josko saisi hyvi vinkkejä :)) itse taidan aloittaa kuumalla suihkulla, jalkojen kuorinnalla ja hiusnaamiolla.... :)

  VastaaPoista
 2. mine: Tuon kyllä blogiin joka päivä raportti :) Sinun suunnitelmasi kuulostaa kyllä erittäin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. "Heiluttaa molempia käsiään" Minä kaipaan! Itsellä vaan tahtoo ne "ylimääräiset" hemmottelut jäädä viikonloppuun, silloin kun on muka enempi aikaa.. vaan oishan sitä arkenakin kun vaan järjestäisi:)

  Hih, ja arvaa kuka kuvaili viime viikonloppuna hemmotteluhoito tuotteista kuvia blogia varten:D Ajatukset kulkee vähän samoja ratoja:)

  VastaaPoista
 4. Piiju: Niinhän se tuppaa menemään. Pitäisi vain aina pihistää aikaa arkenakin itsensä hemmotteluun. Ajattelin, että jospa tämän viikon kokeilun myötä se olisi jatkossakin helpompaa. Hassua miten meillä taas menee postausajatukset yhtiin... :)

  VastaaPoista
 5. Viikko sitten oli ensin flunssa, sitten kamala vatsatauti teemalla "koko rahan edestä", vieläkin väsyttää...

  Viime viikon alussa hankin kevätesikoita eri väreissä kotia piristämään, viikonloppuna tei jalkahoidon naamio kasvoilla, söin herkkuaamiaistani kotitekoista smoothieta granaattiomenasiementen ja kotitekoisen hunajapaahdetun myslin kera. Pieniä hemmotteluhetkiä vielä niin pimeisiin ja tällä hetkellä märän synkkiin päiviin...

  Eilen siippa teki alusta loppuun mahtavasta lumujauhelihasta italialaisia lihapullia tomaattikastikkeessa. Sekin oli arjen pientä hemmottelua.

  VastaaPoista
 6. Lumo: Juuri tuollaisia pieniä mukavia asioita kaipaa enemmän arkea piristämään varsinkin näin talvella.

  VastaaPoista