keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Uusi aihealue

Taisi olla siskoni joka joskus ehdotti, että tekisin postauksen lempparipaikoistani Oulussa. Päätin sen innoittamana pistää pystyyn kokonaan uuden aihealueen -Oulu. Tuon tunnisteen alta tulee jatkossa löytymään noita lempparipaikkojani kuten myös ihan muuten vain Ouluun jollaintapaa liittyviä postauksia.


10 kommenttia:

 1. Ei mitenkään joku kaipaa kesää, kun katsoo noita kesän kuvia Oulusta.

  Kauppahalli, tori, Nallikari, Turkansaari Tietomaa ja Lemmenpolku, joka vähemmän tunnettu Oulussa..... :)

  VastaaPoista
 2. Misu: Tulee kyllä ikävä kesäistä Oulua :)

  VastaaPoista
 3. Ai että :--) Muutamia samoja lempipaikkoja löytyy ainakin tästä kollaasista.

  Mikä ihmeen lemmenpolku! Missä sellainen on? En voi uskoa, että olen koko pienen ikäni asunut täällä enkä ole kuullutkaan siitä.

  PS. Pikisaari ja Hietasaari ovat myös ihania paikkoja - kesällä ja talvella.

  VastaaPoista
 4. Mainitsit tässä joskus, ettet enää asu Oulussa. Olisi kiva siis tietää jotain myös esim. Oulun alueesta, muustakin kuin vaan kaupungista. :) Eikä tietenkään tarvi paljastaa sitä paikkaa, missä nykyään asut. Silti olisi kivaa, jos kirjoittaisit myös esim. lähialueen nähtävyyksistä ja paikoista. :)

  VastaaPoista
 5. Kerropas, mitä must see-listalle täytyy laittaa kun tulee Ouluun? Olen tekemässä sinne pikapyrähdyksen su-ma, eikä ole oikein käsitystä koko kaupungista...

  VastaaPoista
 6. http://maps.google.fi/maps?ll=65.008628,25.80913&spn=0,0.002261&z=19&lci=com.panoramio.all,com.google.webcams&layer=c&cbll=65.008717,25.808868&panoid=nuLSchsvplWj3nro-wT37w&cbp=12,111.41,,0,5.43

  Lemmenpolku löytyy Sanginjoentien varresta.
  Paremmin se tunnetaan kalapaikkana, minne kesäisin istutettaa kalaa.

  Jos siellä kalastaa, niin aikuiset tarvitsevat luvat, mutta lasten ei tarvitse sinne hankkia.
  Niillä luvilla ne sitten istuttaa sinne kesäisin kalaa, joka keskiviikko.

  Mutta erittäin suosittu ulkoilupaikka, vaikkei kalastakkaa. Sillä sieltä löytyy nuotiopaikkoja, 7 kipaletta. Kaupunki tuo sinne halkoja, joita saa sitten vapaasti käyttää.


  Pitäis nyt joku kerta käydä kattoo, pääseekö autolla sinne. Jos vaikka innostuis lasten kanssa paistaa makkaraa. :)

  VastaaPoista
 7. Heidi: Minullekkin oli uusi tuttavuus. Vastaus tulikin näköjään Misulta tuossa ylempänä :)

  Anonyymi: Juu asustellaan tosiaan naapurikunnassa. Oulu on siitä hassu, että ainakin itsestä tuntuu siltä, että naapurikunnat kuuluvat jotenkin "samaan pakettiin". Tunnen itseni yhtälailla Oululaiseksi kuin oman kuntani asukkaaksi. Lähialueiden kiinnostavia kohteita voisin tänne välillä tuoda..kunhan sellaisia tulee mieleen. Hailuodosta on ainakin josku ollut jotain pientä blogissa.

  Minna: No nyt heitit vaikean näin lonkalta! Kesällä olisi montakin paikkaa mutta tietenkin tuo vallitseva vuodenaika vähän rajoittaa. Silti ehkä uhmaisin säätä ja tekisin pienen kävelyn pikisaareen. Silta saareen lähtee torinrannasta kirjaston ja teatterin välistä. Sieltä löytyy myös ihana ravintola sokerijussi. Torinrannassa seisoa törröttää myös kuuluisa Oulun toripolliisi. Kahville kannattaa suunnata Biskettiin tai puistolaan. Molemmat löytyvät rotuaarila pallon lähimailta.

  VastaaPoista
 8. Misu: Kiitos kun kävit selventämässä :)

  VastaaPoista
 9. Missäs on Ainolanpuisto? Aivan ihana paikka sekä kesällä että talvella. Ja aivan keskellä kaupunkia :).

  VastaaPoista
 10. Yksi kuva onkin sieltä puiston liepeiltä museon pihalta :)

  VastaaPoista