tiistai 4. tammikuuta 2011

Lisää purnukoita

Perjantaina postilaatikkoon tipahti mieleinen paketti: pari purnukkaa Burt´s bees tuotteita. Toinen oli nimellään monet naurut aiheuttanut Mama bee belly butter ja toinen Beeswax & banana käsivoide. Olen viime viikot ollut hätää kärsimässä kuivien käsieni kanssa. Perus käsivoiteiden käyttö ei tunnu missään ja kädet ovat pahimmillaan auki kuivuuden takia. Muutaman päivän bb kokeilun jälkeen voin vain todeta: hyvästi kuivat kädet!
7 kommenttia:

 1. Tuo bellybutter taitaa siis olla ihan kasvavan vatsan voidetta?? Kerro sitten onko hyvää, niin tietää joskus ostaa jos vaikka kävisi onni :)

  VastaaPoista
 2. Ansku: Sitäpä juuri :) Pitää muistaa raportoida kun on enemmän kokemusta. Ainakin superhyvin tuo tuntuu kosteuttavan.

  VastaaPoista
 3. Heiii, mistä nämä on tilattu:)? Tarvitsisin myös jotain ihme rasvaa, jolla saisin käteni parempaan kuntoon.. alkaa kohta apteekista vaihtoehdot loppua:(

  VastaaPoista
 4. Piiju: Feeluniquelta jälleen :) Tykkään tosi paljon sarjan tuotteista eikä näillä kovin paha hintakaan ole -kympin paikkeilla. Tuolla sarjalla olisi myös "Hand Salve" jonka alunperin ajattelin tilata mutta oli loppu juuri sillä hetkellä.

  VastaaPoista
 5. Mahtaiskohan sopia ihan muutenkin vartalolle käytettäväksi? Rakastan the bodyshopin buttereita, enkä ole muita edes kokeillut mutta jos löytyisi joku kiva niin voisin koittaa. Mistä hankit tuon?

  VastaaPoista
 6. Oho, silmä käteen. Tuossahan juuri vastasit Piijulle...

  VastaaPoista
 7. Ansku: Juu eli Piijulle totesinkin, että feeluniquelta. Itse en ehkä suoraansanottuna jaksaisi tuolla rasvata muuta kuin mahaa -koostumus on senverran kovahkoa. Muun kropan osalta taidan pysyä noissa bodyshopin buttereissa :)

  VastaaPoista