keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Sisustuskärpäsen purema

Kun joku ajatus tulee päähän niin sehän pitää sitten toteuttaa samantien. Tyypillistä Anttista. Tänään iski sisustuskärpänen. Ja eipä mennyt montaa minuuttia kun olin jo silittämässä verhoja..tottakai. Myöhemmin luvassa todistusaineistoa tämänpäiväisestä projektista.


4 kommenttia:

 1. Hei Anttis pitkästä aikaa!
  En o aikoihin käyny lueskelemassa blogeja, ja omanikin jäi silloin...hiukan pidemmälle tauolle=)
  Mutta siis nyt eksyin tänne piiiiitkästä aikaa ja huomasin vanhoja ja uusia tekstejä lukiessani että teille on tulossa perheenlisäystä! Tuhannesti onnea sen johdosta!

  Täytyy alkaa muutenkin taas pyöriä täällä sun blogissa ku täältä saa kivoja vinkkejä ja inspiraatiota meidän raksaprojektiin.

  Mukavaa vuoden alkua!

  t. keke /tyttöhömpötystä blogista=)

  VastaaPoista
 2. Keke: Moikka! Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Te olette sitten päässeet aloittamaan raksaprojektia? Ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Juuh, muutto on maaliskuussa...tosin silloin on vasta ehkä makkari valmiina ja vähän kylppäriä...mutta pikkuhiljaa=)Oon ihan intopintona ja nyt ku lueskelin tätä sun blogia iski kauhee blogikuumekin...ehkä sitten ku on talo valmiina=)Viime heinäkuusta tähän hetkeen on tää elo ollutkin pelkkää raksailua=)=)

  Oon nyt selaillu noita sun vanhoja postauksia ja on ollu tosi kiva lukea niitä. Teillä on ihana koti!!

  VastaaPoista
 4. Keke: Teillähän on sitten muutto ihan kohta :) Olisi kiva jos perustaisit blogin uudestaan -varsinkin uudesta kodista olisi kiva lukea.

  VastaaPoista