torstai 24. helmikuuta 2011

Tunnustus

Ihanat Nanna ja S muistivat minua tunnustuksella. 


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

(kuvat vanhasta blogistani)Milloin aloitit blogisi?

Alkuperäinen Mansikkapaikastavasemmalle aloitteli maaliskuussa 2009. Sitä ennen olin kyllä kertaalleen aloittanut samaisen blogin pidon mutta se into lopahti jo pariin postaukseen. Niinpä pidän tuota maaliskuuta varsinaisena aloituspäivämääränä.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Omasta elämästäni ja arjestani. Enimmäkseen postaukset ovat nykyisin sisustuspainotteisia mutta haluan tuoda blogiini myös muita aiheita kuten reseptit, matkustelu, vaatteet ym.
Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Ei varmastikkaan mikään suurempi juttu. Tottakai oma persoona tekee jokaisen blogista omanlaisensa.
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Kirjoittelin alunperin toisaalla päiväkirjaa mutta jotenkin sen aihealue ja kohdeyleisö alkoi tuntua kovin suppealta joten vaihdoin pikkuhiljaa blogin puolelle.
Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Blogin ulkoasu on sellainen asia jota haluan jatkuvati parantaa. Harmi vain, että omat taitoni ovat sen suhteen melko rajalliset.Tunnustus oli tarkoitus jakaa eteenpäin mutta koska iso osa lemppareistani on tunnustuksen jo muualta saanut skippaan tämän osuuden tylsästi tällä kertaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti