keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vaaleanpunaista lastenhuoneeseen

Kaikki varmaan arvaavatkin ettei meille ole tulossa vaaleanpunaista lastenhuoneeseen. Silti kyseisen värin ystävänä päätin ihan vain fiilistellä vaaleanpunaisillakin huoneilla. Toivottavasti kuvista (lainattu) on joillekkin lukijoille hyötyä!

6 kommenttia:

 1. Wautsi mitä huoneita, varsinkin nuo kaks ensimmäistä. Ihanasti sisustettu! Löysin tänne S:n blogin kautta :)

  VastaaPoista
 2. ööhh aika aikuismaisia huoneita pikkuvauvalle :D:D jeees.. mut muuten on kyllä nättejä, ei siinä mitää

  VastaaPoista
 3. J: Kiva kun löysit tänne.

  Anonyymi: No toisaalta ei pieni vauva tarvitsekkaan kovin kummoisia huoneeseensa. Minusta on mukava kun suurimmassa osassa noista huoneista on järkätty oleskuelutilaa vanhempienkin oleskelua varten.

  VastaaPoista
 4. ihania, kaikissa jotain mistä tykkään! mä suosisin just tollasta vauvanhuoneeseen et kaikki tarpeellinen kyllä löytyy, mut et tavarat ei jää turhiksi heti vuotta myöhemmin. monikäyttöistä tämmöinen sisustus :)

  VastaaPoista
 5. Kokemuksen "syvällä" rintaäänellä :D voin sanoa, että toiminnoiltaan kolme viimeistä näyttävät toimivilta. Imetykseen tuolit jne. Sitten sen kuitenkin itse huomaa mitkä toiminnot haluaa mihinkin, itse en halunnut istua syöttämässä lastenhuoneessa vaan tv-huoneessa. Toisaalta, silloin kun on vieraita, tuollainen rauhallinen syöttösoppi olis just hyvä.
  Ja pienelle tytölle tuollainen bling-kattokruunu olis varmasti ihastus.
  Monennellako viikolla sä menet nyt?

  VastaaPoista
 6. S: Juu itse en kokonaisuutena ottaisi noista mitään mutta juttuja sieltä täältä.

  K: Meilläkin on jäämässä vierashuoneen sohva lastenhuoneeseen imetystä ym. varten. Myöhemmin ajattelin, että toimii satuja lukiessa ym. vastaavaan toimintaan. Viikkoja on kasassa 25 mikä tuntuu ihan hullulta..vastahan sen plussatestin teki!

  VastaaPoista