maanantai 25. heinäkuuta 2011

Paluu pinkkiin
Löysin kaapista oman mittapuuni mukaan jo suht iäkkäät verhot. Hankittu joskus opiskeluaikoina kun sisustin melko voimmakkailla väreillä. Muut vanhat verhot olen laittanut kiertoon mutta näitä säilytellyt sen päivän varalle kun taas innostun -ja nyt innostuin! Makuuhuoneesta tuli jälleen pinkki turkoosin kauden jälkeen. 


7 kommenttia:

 1. Tosi kiva huone, ihanan selkeä ja yksinkertainen ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis makuuhuone, selkeä ja ihanat värit. seinät on muuten myös tosi kivan sävyiset! Nukkuuko vauva teidän kanssa? Lastenhuoneesta olisi kiva saada uusia kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Jeenna: Kiva jos tykkäät :)

  Onnen Omenia: Vauva nukkuu tosiaan meidän kanssa samassa huoneessa mutta omassa sängyssä (jää kuvissa tuonne vasemalle puolelle) Siksi taulut ovat tällä hetkellä eri kohdassa sängyn kanssa kun sänkyä siirrettiin pinniksen tieltä :D Jospa niitä lastenhuonekuvia tulisi lähiaikoina vaikka eipä siellä suuria ole tapahtunut -on ehkä vähän tyhjä omasta mielestäni ilman pinnasänkyä.

  VastaaPoista
 4. Whou,
  yksi upeimmista sisustuksista mitä olen ikinä nähnyt ! Toivottavasti oma sisustukseni ensimmäisen asunnon suhteen onnistuu ..

  VastaaPoista
 5. Eris: Voi kiitos! Ihanasti sanottu :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä hyvän sävyinen pinkki! Ja sopii tosi hyvin tuohon makuuhuoneen tunnelmaan. :)

  VastaaPoista
 7. Magpie: Kiitos. Ajattelinkin, että tuo pinkki passaisi tuohon seinien harmaaseen sävyyn -entisessä asunnossamme näytti hieman levottomalta.

  VastaaPoista