torstai 28. heinäkuuta 2011

Vauvanvaatteita huutonetissä

Snif! Meidän pieni vauva on jo iso poika. Taas siirtelin pieniä vaatteita pois ja tein tilaa seuraavalle koolle. Meillä käytetään jo 68:sia! ( ja jonkun taulukon mukaan se on muka puolivuotiaalle sopiva..höpö höpö..) Pienistä vaatteista säilön osan muistoksi (ja ehkä joskus jopa sisarusta varten) ja osasta kasasin paketin huutonettiin. Jos sinulla on tarvetta poikavauvan vaatteille niin klikkaa itsesi tänne. Muutaman muunkin jutun olen huutikseen taas lisäillyt omasta kaapista -ne löytyvät täältä.

5 kommenttia:

 1. Oho! no teidän pieni taitaa tosiaan olla aika jässikkä, koska käyttää samaa kokoa meidän 5kk pojan kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Elma: Tosiaan tuolla kaverilla on kyllä kokoa. Pituutta on tullut kokoajan hyvää tahtia ja nyt alkaa painokin tulla perässä jo. Ihmettelen kyllä millä geeneillä poika noin hurjasti kasvaa :D

  VastaaPoista
 3. Meillä ollaan ihmetelty ihan samaa, että mistä toi poika oikein on pituutensa perinyt, kun ei kumpikaan olla mitenkään erityisen pitkiä. Syntyessään poika oli 53 cm ja nyt 8 kk neuvolassa 75.5cm, meillä käytetään 80 koon vaatteita, jotkut 74 sopii vielä myös oikein hyvin. Mallien välillä on ihan hirveästi eroja, esim Lindexin vaatteet on aika pieniä.

  VastaaPoista
 4. Piiku: Sama juttu -meistä kumpikaan ei ole kovin pitkä. Lisäksi anoppi on vain 142cm joten sukukin aika lyhyttä! Merkkien välillä on kyllä aivan valtavia eroja! Äitiyspakkauksen vaatteet ovat mielestäni tosi isoja. Meillä esim. juuri äsken pidettiin pakkauksen 50cm bodya vaikka muilta merkeiltä bodyt parhaimmillaan 68cm.

  VastaaPoista
 5. Ei nuo mitat koskaan pidä paikkansa, miun kummipoika käyttää melkee 90cm vaatteita ja on vasta 6kk vanha! : D

  VastaaPoista