tiistai 26. heinäkuuta 2011

Raskausajan pukeutumista

Katsaus menneen talven pukeutumiseen.


Minulle raskausaikana tärkeintä pukeutumisessa oli mukavuus ja turvallisuus. Mikään ei saanut kiristää eikä puristaa ja kenkien piti olla matalat. Ison mahan kanssa korot tuntuivat epämukavilta ja talviseen aikaan en halunnut ottaa sitä riskiä, että olisin kaatunut. Taisikin olla ensimmäinen talvi kun en pyllähtänyt kertakaan! Pitkälle loppuraskauteen käytin joitain vaatekaapista jo ennestään löytyneitä vaatteita. Halvan trikoopaidan venyminen ei suuresti haitannut ja monet tunikat mahtuivat pitkään päälle. Hankintojakin tein monesti sen mukaan, että vaatteita voi käyttää vielä raskauden jälkeen -tai ainakin soveltuvat imetysvaatteksi. Osa näistä hankinnoista onkin jäänyt kaappiin, osa odottaa josko joskus vielä kokisin raskauden.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja tyylejä sinulla oli raskausaikanakin. Aika monella perustopilla näköjään pääsee pitkälle asusteita yhdistelemällä. Minä ostin raskauden alussa muutaman vaatekappaleen, mutta vatsa on kasvanut sen verran hitaasti, että nytkin 7. kuulla käytän yhä perusvaatteitani (niitä, jotka eivät purista). Käytitkö sinäkin suurimmaksi osaksi legginsejä raskausaikana? Itse olen huomannut, että kauppojen raskaushousut eivät ole ollenkaan mukavia ja paljon paremmin pärjää vatsan alle jäävillä perus-leggareilla. Vähän tylsää ehkä, mutta mukavuus kaikki kaikessa :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Aika paljon käytin ihan normaaleja legginsejä (yhdet mammamallit ostin mutta ne eivät istuneet yhtään). Parit mammafarkut minulla oli mutta loppuraskaudesta ne alkoivat tuntumaan epämukavilta ja varsinkin housuosan ja maharesorin sauma painoi ikävästi. Kovilla pakkasilla oli tietenkin pakko jättää legginsit kaappiin. Minulla raskaus alkoi näkymään hyvin varhain ja maha kasvoi melkoisen isoksi -silti sitä pystyi pitämään joitain vanhoja vaatteitaan.

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita käytit vauvamasun kanssa! Kun odotin poikia, niin mulla oli yhdet ainoat mammahousut jotka tippuivat melkein kokoajan. Nyt jos tulisin raskaaksi, käyttäisin varmasti kokoajan legginsejä, pitkiä toppeja, tunikoita ja neuleita. Mukavuus ennenkaikkea! :)

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania asukokonaisuuksia! Tuosta aion ottaa ainakin tuon raitapaita/vyö yhdistelmän käyttööni :)

  Harmaa lyhythihainen neule on upea!

  Minkä kokoisia äitiysvaatteita käytit? Tämä kysymys ihan siksi, että jos menee yksiin ja haluat jostain luopua ;)

  VastaaPoista
 5. naana: Vaatteiden mukavuus nousee kyllä ykkösjutuksi raskaana :)

  La Petite Princesse: Ensinnäkin paljon onnea! Ihana uutinen. Itse käytin M-koon äitiysvaatteita. Joitain itseasiassa ajattelin laittaa pienenä pakettina myyntiin huutonetin puolelle -vinkkaan täällä sitten siitä! Voit laittaa kyllä myös sähköpostia tarvittaessa.

  VastaaPoista